Νέες Τάσεις - Νέοι Προσανατολισμοί

Το τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, με αφορμή την ανανέωση του προγράμματος σπουδών του, διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κοινού, εκδήλωση με θέμα τις επαγγελματικές προοπτικές των αποφοίτων του με τίτλο "Νέες Τάσεις - Νέοι Προσανατολισμοί: Γνώσεις, Δεξιότητες, Επαγγελματικές Προοπτικές" στις 20 Απριλίου 2016, στο αμφιθέατρο Αντωνιάδου του ΟΠΑ.

Προσκεκλημένοι ομιλητές, διακεκριμένα στελέχη της αγοράς, ανέπτυξαν τις τάσεις και τις προοπτικές σε επαγγέλματα αιχμής που συνδέονται με τις νέες κατευθύνσεις σπουδών του τμήματος που είναι:  το Ψηφιακό Μάρκετινγκ, η Επιχειρησιακή Αναλυτική, η Διοίκηση Επιχειρήσεων &  Ανθρώπινου Δυναμικού και η Διεθνής Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία.

Νέο Πρόγραμμα Σπουδών

Πρόγραμμα και Ομιλητές Εκδήλωσης

Video με τις Ομιλίες της Εκδήλωσης (You Tube)

Στην εκδήλωση προβλήθηκαν βίντεο με παραδείγματα από την επαγγελματική εξέλιξη αποφοίτων του τμήματος και κατά το κλείσιμο έλαβε τιμητική διάκριση η ομάδα φοιτητών του τμήματος που κατέκτησε το 1ο βραβείο, στο φετινό διαγωνισμό Ermis Young Talents Contest από την Πρόεδρο του τμήματος αναπληρώτρια καθηγήτρια Φλώρα Κοκκινάκη, συγκεκριμένα οι φοιτητές Γιάννη Γιάτας, Δαμιανός Ερωτοκρίτου, Γεώργιος-Ανάργυρος Καψάσκης και Δημήτρης Μαυρογιάννης.

Τέλος ομάδες φοιτητών ανέλαβαν με πολύ μεγάλη επιτυχία να παρουσιάσουν στο φουαγιέ τις 4 νέες κατευθύνσεις σπουδών του τμήματος, υπό την επίβλεψη ακαδημαϊκού και διδακτικού προσωπικού, προσκαλώντας το κοινό να ενημερωθεί για τις νέες κατευθύνσεις μέσα από μία σειρά διαδραστικά παιχνίδια. 

Ευχαριστούμε θερμά τους προσκεκλημένους ομιλητές, τους φοιτητές και τους απόφοιτους και όλα τα μέλη της ομάδας εργασίας της εκδήλωσης.

Video με σύντομες συνεντεύξεις αποφοίτων του τμήματος για τα σημερινά τους επαγγέλματα (You tube).

Διαφάνειες των ομιλητών της εκδήλωσης

Ορέστης Ανδριάνης, Το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στην Εποχή του Omni-Channel.

Στέφανος Κομηνός, Μάρκετινγκ & Big Data. 

Βασίλης Βέλκος, To HR ως στρατηγικός partner της επιχείρησης. 

Χριστίνα Μπιρλιράκη, Start-ups, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία, Διεθνοποίηση. 

Περισσότερες Φωτογραφίες από την Εκδήλωση, ΕΔΩ και ΕΔΩ.