ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΚΑΥΚΑΣ - ΠΜΣ ΔΕΤ

Last Mile Delivery Project!

Οι φοιτητές του ΠΜΣ στη Διοικητική Επιστήμη και Τεχνολογία παρουσίασαν τις εργασίες τους με θέμα Last Mile Delivery.

Στα πλαίσια της εργασίας του μαθήματος "Εφοδιαστική Διαχείριση" διοργανώθηκε διαγωνισμός κατά τον οποίο οι φοιτητές ανέλυσαν τις διαδικασίες διανομής της ΚΑΥΚΑΣ και μίας επιχείρησης της επιλογής τους, καταλήγοντας σε προτάσεις βελτίωσης προς την ΚΑΥΚΑΣ με ιδιαίτερη έμφαση στις σύγχρονες πρακτικές/τεχνολογίες (π.χ. πρακτικές omnichannel, εφαρμογές IOT, AI, robotics, κ.α.) για Last Mile Delivery.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές μας, οι οποίοι μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφεραν να ολοκληρώσουν την εργασία και να παρουσιάσουν φρέσκες και καινοτόμες ιδέες για την ΚΑΥΚΑΣ.

Τα θερμά μας Συγχαρητήρια στην ομάδα "The Cablerz" που κέρδισε την πρώτη θέση και πιο συγκεκριμένα στην Χρύσα Μποζώρη, στην Πετρούλα Παναγιάρη και στον Αλέξανδρο Μωραίτη!
 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Θοδωρής Γεωργόπουλος, Head of Supply Chain & Logistics της KAYKAΣ, την κα. Κατερίνα Βουτσά, Human Resources Director και τον κ. Γιώργο Βασιλάκη, Finance Director της εταιρείας ΚΑΥΚΑΣ, τον Επίκουρο Καθηγητή Κ. Ανδρουτσόπουλο για την επίβλεψη/καθοδήγηση των ομάδων, τον Διευθυντή του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Καθηγητή Γ. Λεκάκο για την πρωτοβουλία, όπως επίσης και τους Υπεύθυνους του Γραφείου Υποστήριξης Καριέρας & Επαγγελματικής Εξέλιξης του ΠΜΣ στη Διοικητική Επιστήμη και Τεχνολογία, κα. Αγγελική Παναγιωτίδου και κ. Βίκτvρα Κούκη για την υποστήριξη.