Διαγωνισμός ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. - Ψηφιακό Μάρκετινγκ στον Τουρισμό

Την Παρασκευή 31/3/2023 πραγματοποιήθηκε ο Διαγωνισμός στο πλαίσιο του μαθήματος "Ψηφιακό Μάρκετινγκ στον Τουρισμό" σε συνεργασία με την εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. Για άλλη μία φορά είμαστε περήφανοι για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές μας, οι οποίοι παρουσίασαν τις καινοτόμες ψηφιακές στρατηγικές τους.

Συγχαρητήρια στην ομάδα "Green Strategy" που κέρδισε την πρώτη θέση στον Διαγωνισμό και αποτελείται από τους μεταπτυχιακούς φοιτητές Περικλή Κορκόντζελο, Mάριο Μπουρτζούλα, Νεκτάριο Παπανικολάου, Δημήτριο Στρατηγίου και Παναγιώτα Τσορώνη με μέντορα την κα Μαρία Μοράκη, eBusiness Analyst – CRM & Loyalty της εταιρείας ΚΑΥΚΑΣ!

Ευχαριστούμε πολύ την κ. Λία Μαραβέλη, eBusiness & CRM Manager για τον συντονισμό του Διαγωνισμού, την κ. Ασημίνα Κιρμίτσα, eBusiness Supervisor, τον κ. Φώτης Τσόπελας, eBusiness Coordinator, την κ. Μαρία Μοράκη, eBusiness Analyst – CRM & Loyalty και την κ. Ευριδίκη Σχοινά, Junior eBusiness Coordinator της εταιρείας ΚΑΥΚΑΣ για την υποστήριξή τους ως μέντορες των ομάδων, καθώς την κ. Μαριάννα Μποτνάρου, Junior Recruitment Office της εταιρείας ΚΑΥΚΑΣ για την δίοργάνωση του Διαγωνισμού. Επίσης, ευχαριστούμε την Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη για την επίβλεψη/καθοδήγηση των ομάδων, τον Διευθυντή του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Καθηγητή Γεώργιο Λεκάκο για την πρωτοβουλία, όπως επίσης και τους Υπεύθυνους του Γραφείου Υποστήριξης Καριέρας & Επαγγελματικής Εξέλιξης του ΠΜΣ στη Διοικητική Επιστήμη και Τεχνολογία, κ. Αγγελική Παναγιωτίδου και κ. Βίκτωρα Κούκη για την υποστήριξη.