Ηλεκτρονική Υποβολή Δηλώσεων Επιλογής Μαθημάτων και Συγγραμμάτων Χειμερινού Εξαμήνου Ακαδ. Έτους 2018-19

Η ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων επιλογής μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 και θα λήξει την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 σύμφωνα με το Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο 2018-19.

Όσοι φοιτητές επιθυμούν να ακυρώσουν το βαθμό τους σε μαθήματα χειμερινού εξαμήνου που έχουν ήδη επιτύχει κατά την εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου 2018, οφείλουν να συμπληρώσουν την ανάλογη αίτηση και να την καταθέσουν στη Γραμματεία του Τμήματός τους, τις ημέρες και ώρες που δέχεται η Γραμματεία, κατά την περίοδο των δηλώσεων μαθημάτων.

Προσοχή: Η αίτηση επανεξέτασης δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αναιρεθεί και κατατίθεται αυτοπροσώπως με επίδειξη εγγράφου ταυτοποίησης ή με εξουσιοδότηση νομίμως θεωρημένη.

Η ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2018-2019 θα πραγματοποιηθεί μέσω της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Συγγραμμάτων - Εύδοξος (www.eudoxus.gr), του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην επισυναπτόμενη ανακοίνωση.