Ημέρα Καριέρας για Startups

Θέλεις να εργαστείς σε ένα δυναμικό και καινοτόμο περιβάλλον με εξαιρετικές προοπτικές εξέλιξης;
 

Αυτή είναι η ευκαιρία σου! Αν έχεις ολοκληρώσει το 3ο έτος των προπτυχιακών σπουδών σου, είσαι φοιτητής/τρια μεταπτυχιακού ή διδακτορικού προγράμματος ή πρόσφατος/η απόφοιτος/η, την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά την εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας για Startups», όπου θα έχεις τη δυνατότητα να ανακαλύψεις καταπληκτικές ευκαιρίες στον κόσμο των νεοφυών επιχειρήσεων.

Με τη συμμετοχή σου στην εκδήλωση:

  • το βιογραφικό σου θα αποσταλεί σε όλες τις νεοφυείς επιχειρήσεις, που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση,
  • θα πραγματοποιήσεις συνεντεύξεις, εφόσον επιλεγείς, με τα στελέχη των νεοφυών επιχειρήσεων, που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση, και
  • θα έχεις την δυνατότητα εφόσον επιλεγείς να αποκτήσεις πολύ χρήσιμη εργασιακή εμπειρία.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜοΚΕ) της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με την υποστήριξη του CollegeLink, μία startup νέων αποφοίτων του ΟΠΑ, που εξειδικεύεται στην κάλυψη entry level θέσεων εργασίας, και θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Κέντρου με την υποστήριξη της Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του ΟΠΑ (Κεφαλληνίας 46, 2ος Όροφος, ΤΚ 112 51 Αθήνα).

Για να δηλώσεις συμμετοχή αρκεί να ακολουθήσεις αυτόν εδώ το σύνδεσμο! Δηλώσεις συμμετοχής στην εκδήλωση θα μπορούν να πραγματοποιούνται μέχρι την Τετάρτη 4 Απριλίου.