Προκήρυξη για την πλήρωση της θέσης του Διευθυντή του Εκπαιδευτικού Εργαστηρίου της Σχολής Οικονομικών Επιστημών (EconLAB), του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

H Γενική Συνέλευση της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Ο.Π.Α., κατά την 1η συνεδρίαση της 16-04-2018, αποφάσισε την προκήρυξη για την πλήρωση της θέσης του Διευθυντή του Εκπαιδευτικού Εργαστηρίου της Σχολής Οικονομικών Επιστημών (EconLAΒ), για τριετή θητεία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 29 του Ν. 4485/2017.

Οι υποψήφιοι για την κατάληψη της θέσης αυτής πρέπει να έχουν τα νόμιμα προσόντα που ορίζει ο ανωτέρω Ν. 4485/2017, δηλαδή να είναι μέλη Δ.Ε.Π. αντίστοιχου γνωστικού αντικειμένου και να ανήκουν στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών του Ο.Π.Α. Δεν μπορεί να είναι υποψήφιοι και να εκλεγούν εκείνοι που αποχωρούν λόγω συμπλήρωσης του ανώτατου ορίου ηλικίας κατά τη διάρκεια της προκηρυσσόμενης θέσης. Η ιδιότητα του Διευθυντή δεν είναι ασυμβίβαστη με την ιδιότητα μονοπρόσωπου οργάνου ή μέλους συλλογικού οργάνου Α.Ε.Ι.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν στη Γραμματεία της Σχολής Οικονομικών Επιστημών την υποψηφιότητά τους, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) εργάσιμων ημερών, ήτοι μέχρι την Τετάρτη, 2 Μάϊου 2018, ώρα: 14:00.

Μαζί με την αίτηση οι κ.κ. υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα σε ένα (1) αντίτυπο. Η αίτηση και το βιογραφικό θα πρέπει να αποσταλούν και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: secr_soe@aueb.gr

Επισυνάπτεται η σχετική Προκήρυξη.