Πίνακας Προσωρινών Αποτελεσμάτων Αξιολόγησης Αιτήσεων Φοιτητών για Συμμετοχή στο Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης ΟΠΑ Χειμερινού Εξαμήνου Ακαδ. Έτους 2021-2022

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΟΠΑ

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2021 – 2022
 

Στο πλαίσιο διαφάνειας και ίσης μεταχείρισης και μη διάκρισης των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αναρτώνται τα προσωρινά αποτελέσματα αξιολόγησης των αιτήσεων συμμετοχής φοιτητών στο «Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης ΟΠΑ» Χειμερινού εξαμήνου Ακαδ. Έτους 2021 – 2022 με βάση τα κριτήρια επιλογής που έχουν οριστεί και εγκριθεί από τις Γενικές Συνελεύσεις των τμημάτων.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ:

Οι φοιτητές/φοιτήτριες που επιθυμούν να κάνουν ένσταση (και εφόσον συντρέχει λόγος ο οποίος επικαλείται τα κριτήρια αξιολόγησης) για την κατάταξή τους, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση που υπάρχει στον σύνδεσμο: ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΣΤΑΣΗΣνα την υπογράψουν και να την αποστείλουν σκαναρισμένη στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Γραφείου Πρακτικής Άσκηση ΟΠΑ: internship@aueb.gr.

Περίοδος Υποβολής Ενστάσεων: από την Παρασκευή 10/09/2021 μέχρι και την Πέμπτη 16/09/2021, στις 15:00μμ.

Το έργο συγχρηματοδοτείται μέσω του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014 – 2020» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ)  και από Εθνικούς Πόρους.