Παράταση Yποβολής Προτάσεων στον 10ο Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας της ΜοΚΕ ΟΠΑ!

Η υποβολή επιχειρηματικών ιδεών στον 10ο Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας της ΜοΚΕ ΟΠΑ παρατάθηκε έως τη Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020.

Αν είσαι προπτυχιακός, μεταπτυχιακός, ή διδακτορικός φοιτητής/-τρια, ή πρόσφατα απόφοιτος/-η του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και έχεις μια επιχειρηματική ιδέα, μη χάσεις την μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχεις στο Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας της ΜοΚΕ ΟΠΑ, είτε μεμονωμένα είτε ως μέλος μιας ομάδας, και να λάβεις υποστήριξη  για να μετασχηματίσεις την ιδέα σου σε πράξη!

Μέσα από τη συμμετοχή σου στο Διαγωνισμό θα έχεις τη δυνατότητα:

  • να λάβεις σημαντική ανατροφοδότηση πάνω στην ιδέα σου από έμπειρους επιχειρηματίες, ή/και επενδυτές, ανώτατα διευθυντικά στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων, και ειδικούς σε θέματα επιχειρηματικότητας,
  • να παρακολουθήσεις σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων,
  • να διαμορφώσεις το επιχειρηματικό σου σχέδιο,
  • να λάβεις, εφόσον βραβευθείς, υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης, σε συνεργασία και με την θερμοκοιτίδα του Πανεπιστημίου, ACEin, και μικρή χρηματική ενίσχυση, εφόσον προβείς σε έναρξη επιχειρηματικής δραστηριότητας.

ΝΕΑ προθεσμία υποβολής επιχειρηματικών ιδεών: 13.4.2020

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τους όρους συμμετοχής, τις φάσεις του διαγωνισμού και την υποβολή επιχειρηματικών ιδεών μπορείς να βρεις εδώ.