Τελετή Ορκωμοσίας Αποφοίτων ΔΠΜΣ Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων πλήρους και μερικής φοίτησης της σειράς εισαγωγής 2021 του MSc in Finance and Banking, AUEB, Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Καθηγητής Konstantinos Drakos, ο Πρόεδρος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών, Καθηγητής George Economides και ο Διευθυντής του ΔΠΜΣ στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική Καθηγητής Nikolas Topaloglou. Στην τελετή ορκωμοσίας παρευρέθηκε επίσης ο Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Καθηγητής Ευάγγελος Βασιλάτος.

Στο πλαίσιο της Τελετής Ορκωμοσίας απονεμήθηκαν τιμητικά βραβεία εξαιρετικής επίδοσης στη διδασκαλία για τα ακαδημαϊκά έτη 2021-2022 και 2022-23 στον Καθηγητή Κωνσταντίνο Γάτσιο, στον Καθηγητή George Economides και στον Δρ. Conrad Landis Felix Michel.

Ευχαριστούμε θερμά την Διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Ιστορικού Αρχείου της Τράπεζας Εurobank κ. Ευαγγελίδου Ιωάννα για την παρουσία της στην τελετή και την τιμή της απονομής υποτροφίας σε αριστούχο φοιτητή του τμήματος πλήρους φοίτησης.

Ευχόμαστε σε όλους τους αποφοίτους μας Θερμά Συγχαρητήρια και πολλές ευχές για ένα λαμπρό και δημιουργικό μέλλον!

hashtagaueb hashtagfinance hashtagbanking hashtagpostgraduatestudies