Η Eurobank στηρίζει έμπρακτα την αριστεία των μεταπτυχιακών φοιτητών μας

Η Eurobank στηρίζει έμπρακτα την αριστεία των μεταπτυχιακών φοιτητών μας!

Σε μία λαμπερή τελετή, κατά την ορκωμοσία των αποφοίτων του μεταπτυχιακού, πραγματοποιήθηκε η απονομή υποτροφίας στον αριστούχο φοιτητή του τμήματος πλήρους φοίτησης σειράς εισαγωγής 2020 κ. Γεώργιος Ανδριόπουλος από την Eurobank.
Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank κ. Γεώργιο Ζανιά για την τιμή της απονομής της υποτροφίας, καθώς και τους κκ. Michael Vlastarakis, Γενικό Διευθυντή Marketing και Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου, και Panos Kardasis, Διευθυντή Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Ειδικών Έργων για την παρουσία τους στην Τελετή.

«Είμαι βέβαιος ότι οι γνώσεις που αποκομίσατε από τη φοίτησή σας θα σας βοηθήσουν ακόμα περισσότερο στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, δημιουργώντας για εσάς νέες προοπτικές και ευκαιρίες» δήλωσε ο κ. Γεώργιος Ζανιάς, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank, ο οποίος απένειμε υποτροφία στον αριστούχο φοιτητή κ. Γεώργιος Ανδριόπουλος, με την ολοκλήρωση της ορκωμοσίας των αποφοίτων του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Master of Science) στην Χρηματοοικονομική και Τραπεζική.

Παραθέτουμε κάποιες δηλώσεις του αποφοίτου μας και του εύχόμαστε κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια:

"Ξεκινώντας θα ήθελα να ευχαριστήσω την Eurobank για την βράβευσή μου καθώς και για την υποστήριξη που παρέχει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών της Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής.

Αλλά πάνω από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το εκπαιδευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό του μεταπτυχιακού προγράμματος της Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής. Γιατί κατάφεραν σε δύσκολους καιρούς και με εξ αποστάσεως μαθήματα να παραδώσουν ένα πρόγραμμα υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου προσφέροντας σύγχρονα χρηματοοικονομικά εργαλεία και συνεχή υποστήριξη σε όλους τους φοιτητές.

Το πρόγραμμα ήταν απαιτητικό με αρκετές εργασίες αλλά και με πολύ ενδιαφέροντα μαθήματα όπως Portfolio management, Risk Management και Banking Economics καθώς και άλλα μαθήματα όπου έχουν πρακτική εφαρμογή και καθιστούν έναν απόφοιτο έτοιμο να ανταπεξέλθει στο δύσκολο εργασιακό περιβάλλον"