Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Προπτυχιακών Φοιτητών – Ενεργοποίηση Λογαριασμών

Ανακοινώνεται ότι από την Τετάρτη 7/10/2015 θα τεθεί σε λειτουργία η νέα πλατφόρμα  ηλεκτρονικής γραμματείας προπτυχιακών φοιτητών του ΟΠΑ.

Οι προπτυχιακοί φοιτητές του ΟΠΑ (νεοεισερχόμενοι και παλαιότεροι) θα πρέπει να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση https://uregister.aueb.gr, (η οποία εμφανίζεται στην κεντρική ιστοσελίδα / Γρήγορη Πρόσβαση) για να ενεργοποιήσουν τον λογαριασμό τους, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στη νέα πλατφόρμα, αλλά και σε όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς τους φοιτητές (e-class, Εύδοξος, Ακαδημαϊκή Ταυτότητα κ.λπ.) από την  Τετάρτη 7/10/2015 και μετά.

Οι πρωτοετείς φοιτητές (εισακτέοι 2015), θα έχουν πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες από την Τετάρτη 7/10/2015. Οι παλαιότεροι φοιτητές θα έχουν πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες με τους παλιούς τους κωδικούς μέχρι και την Τρίτη 6/10/2015 και με τους νέους κωδικούς από την Τετάρτη 7/10/2015.

Για αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία ενεργοποίησης λογαριασμών για τις ηλεκτρονικές  υπηρεσίες πατήστε εδώ.

 

O λογαριασμός που θα ενεργοποιηθεί στο https://uregister.aueb.gr θα χρησιμοποιείται για όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες εκτός του ακαδημαϊκού e-mail. Για μικρό ακόμη χρονικό διάστημα για την πρόσβαση στο ακαδημαϊκό e-mail, οι παλαιότεροι φοιτητές θα χρησιμοποιούν τα υπάρχοντα username και password, ενώ οι πρωτοετείς φοιτητές θα χρησιμοποιούν τα στοιχεία που θα παραλάβουν από το Κέντρο Υπολογιστών του ΟΠΑ, μετά από σχετική ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ