Internship from Frontier-Science Foundation Hellas

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Πλήρους Φοίτησης στη Στατιστική του ΟΠΑ ανακοινώνει 1 Θέση Πρακτικής άσκησης (Internship) 

Tο Frontier-Science Foundation Hellas (FSFH) θα χρηματοδοτήσει 1 θέση πρακτικής άσκησης (Internship) για απασχόληση στο αντικείμενο των κλινικών δοκιμών για τους φοιτητές/φοιτήτριες του Μεταπτυχιακού πλήρους φοίτησης στη Στατιστική του ΟΠΑ.  

Ο φοιτητής/φοιτήτρια που θα επιλεγεί θα απασχοληθεί για 3-6 μήνες με σύμβαση εργασίας στα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα. Η διαδικασία επιλογής θα  περιλαμβάνει συνέντευξη και ενδεχομένως κάποια τεστ.

Οι όροι συνεργασίας θα συμφωνηθούν με το φοιτητή κατά τη διαδικασία της επιλογής του. Η πρακτική άσκηση αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη. Παράλληλα θα γράψουν τη διπλωματική τους μεταπτυχιακή εργασία σε ένα αντικείμενο κοινού ενδιαφέροντος του μεταπτυχιακού του ΟΠΑ και του Frontier-Science Foundation Hellas. Υποψήφια θέματα θα ανήκουν στην περιοχή της Βιοστατιστικής και των κλινικών δοκιμών. Η διπλωματική μπορεί να ξεκινήσει νωρίτερα και  θα πρέπει επίσης να ολοκληρωθεί έως 28/02/2022

Η εταιρεία ενδιαφέρεται να κρατήσει τον φοιτητή/ την φοιτήτρια της πρακτικής άσκησης και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος κάτι το οποίο θα εξαρτηθεί από την απόδοση του/της αλλά και από τη διαθεσιμότητα θέσεων εργασίας.