Επαγγελματικά Σεμινάρια Αναστάσιος Πλατανιώτης

ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2021

Ομιλητής: Dr. Αναστάσιος Πλατανιώτης

A random walk on the paths of life conditional on studying statistics (Ο τυχαίος περίπατος στην καριέρα  ενός Στατιστικού)

Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 16:00 - 17:00 θα γίνει ενημέρωση και συζήτηση γύρω από τη σταδιοδρομία αποφοίτων του Τμήματος Στατιστικής. Ο απόφοιτος του Τμήματός μας Δρ. Αναστάσιος Πλατανιώτης, θα μας μιλήσει για την προσωπική του εμπειρία και θα συζητήσει μαζί μας για τις επαγγελματικές ευκαιρίες που του δόθηκαν αλλά και τις δυσκολίες που πιθανόν αντιμετώπισε.

Η ενημέρωση αφορά τόσο προπτυχιακούς όσο και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Ο Δρ Αναστάσιος Πλατανιώτης είναι απόφοιτος και διδάκτωρ του Τμήματος Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αποφοίτησε από το Τμήμα Στατιστικής το 2003 ενώ το 2004 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό “Statistics with Application in Medicine” στο Πανεπιστήμιο του Southampton.  To 2005 επέστρεψε στο Τμήμα Στατιστικής για την εκπόνηση της διδακτορικής του διατριβής με τίτλο “High Dimensional Time-Varying Covariance Matrices with Applications in Finance”.  Το 2010 ολοκλήρωσε τις διδακτορικές του σπουδές. Από το 2011 εργάζεται στην εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών Ernst & Young και από το 2018 κατέχει τον τίτλο του Senior Manager.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα video της εκδήλωσης εδώ:

Teams code: 3053qte (link)

Ημερομηνία Εκδήλωσης: 
Παρασκευή, Ιανουάριος 22, 2021 - 16:00 - 17:00