Kατατακτήριες εξετάσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024

Αθήνα, 10/11/2023

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ανακοινώνεται στους υποψηφίους προς κατάταξη πτυχιούχους στο Τμήμα Στατιστικής, ότι οι κατατακτήριες εξετάσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, θα διεξαχθούν ως ακολούθως:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΩΡΑ

ΑΙΘΟΥΣΑ

ΜΑΘΗΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

8/12/2023

15:00-17:00

Δ24

(πτέρυγα Δεριγνύ  

2ος όροφος)

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΜΟΣ Ι

ΤΡΙΤΗ 12/12/2023

17:00-19:00

Α23
(πτέρυγα Αντωνιάδου, 2ος όροφος)

ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ Ι

ΔΕΥΤΕΡΑ 18/12/2023

17:00-19:00

Y3

(υπόγειο Κεντρικού Κτηρίου)

ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΛΓΕΒΡΑ Ι

Επισημάνσεις:

  • Η πτέρυγα Δεριγνύ και η πτέρυγα Αντωνιάδου βρίσκονται στο Κεντρικό Κτήριο (Μαράσλειο Μέγαρο) του Πανεπιστημίου,  επί της οδού Πατησίων 76. Οι τέσσερις κύριες είσοδοι στο κεντρικό κτήριο "Μαράσλειο Μέγαρο" είναι από τις οδούς Πατησίων, Δεριγνύ, Αντωνιάδου και Μαυρομματαίων.
  • Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή άλλο επίσημο δημόσιο έγγραφο πιστοποίησης της ταυτότητάς τους.
  • Κατά την πρώτη μέρα των εξετάσεων οι υποψήφιοι υποχρεούνται να βρίσκονται στο χώρο των εξετάσεων μία (1) ώρα νωρίτερα. Τις υπόλοιπες ημέρες υποχρεούνται να προσέρχονται μισή ώρα (30 λεπτά) νωρίτερα.
  • Χρωματιστά μελάνια εκτός του μπλε και του μαύρου, και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο αναγνώρισης στο γραπτό δοκίμιο αποκλείουν το γραπτό από τη βαθμολόγηση.
  • Ο υποψήφιος που εγκαταλείπει την αίθουσα και παραδίδει το γραπτό του, δεν επιτρέπεται να επανέλθει για τη συνέχιση της εξέτασης.
  • Δεν επιτρέπεται να εισέλθει ο υποψήφιος στην αίθουσα των εξετάσεων έχοντας μαζί του βιβλία, σημειώσεις, τετράδια ή άλλα αντικείμενα που δεν επιτρέπονται. Σε αυτόν που αρνείται να παραδώσει τα απαγορευμένα αντικείμενα, ο επιτηρητής που ελέγχει την προσέλευση των υποψηφίων απαγορεύει την είσοδο. Εξεταζόμενος που αντιγράφει ή αποπειραθεί να αντιγράψει ή χρησιμοποιεί κάθε είδους μέσο υποκλοπής ή συνεργεί στην τέλεση τέτοιων πράξεων, αποκλείεται εντελώς από τις εξετάσεις του συγκεκριμένου μαθήματος. Σε κάθε περίπτωση δεν επιτρέπεται οι υποψήφιοι να φέρουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα ή ηλεκτρονικές συσκευές οποιασδήποτε μορφής. Επιτρέπεται, μόνο, η χρήση mini calculator.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος Στατιστικής