Εθελοντισμός στο εξωτερικό | AIESEC

Είσαι 18-30 ετών και ψάχνεις την ευκαιρία που θα σε εξελίξει προσωπικά και επαγγελματικά; H AIESEC σου προσφέρει αυτήν την ευκαιρία και μάλιστα στο εξωτερικό από αυτό το εξάμηνο.

Ανέπτυξε τα Hard & Soft skills σου, δικτυώσου και πρόσθεσε τον εθελοντισμό στο εξωτερικό που θα σε κάνει το βιογραφικό σου να ξεχωρίσει.
Πάρε μέρος και εσύ στο πρόγραμμα Global Volunteer και ζήσε μία έντονη διαπολιτισμική εμπειρία για 6 εβδομάδες πάνω στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.

Παρακάτω μπορείς να δεις ενδεικτικά μερικές από τις διαθέσιμες ευκαιρίες για την χειμερινή περίοδο:

  • Ταξίδεψε στην Ιταλία για τον 10ο Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ισότητα, ασχολήσου σε workshop για την κοινωνική ανισότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα από τις 5 Μαρτίου 2024- 16 Απριλίου 2024 .
  • Ταξίδεψε στη Ρουμανία για τον 4ο Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ποιοτική Εκπαίδευση, ανέπτυξε τις δεξιότητές όπως δημιουργικότητα, strategic thinking, problem solving και δίδαξε μέσω μιας μη-τυπικής εκπαίδευσης από τις 11 Μαρτίου 2024- 22 Απριλίου 2024.
  • Ταξίδεψε στη Πορτογαλία για τον 10ο Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ισότητα, και ασχολήσου με την μείωση κοινωνικών ανισοτήτων από τις 26 Ιουνίου 2024- 7 Αυγούστου 2024.

Δήλωσε τώρα το ενδιαφέρον σου και ένας εκπρόσωπος της AIESEC θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου.
 
Άφησε τα στοιχεία σου εδώ:
aiesec.gr/volunteer/