Κατατακτήριες Εξετάσεις Τμ. Στατιστικής ακαδ. έτους 2021-22

Αθήνα, 23/11/2021

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ανακοινώνεται στους υποψηφίους προς κατάταξη πτυχιούχους στο Τμήμα Στατιστικής, ότι οι κατατακτήριες εξετάσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, θα διεξαχθούν ως ακολούθως:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΩΡΑ

ΑΙΘΟΥΣΑ

ΜΑΘΗΜΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 8/12/2021

15:00-17:00

Τ203

(Κτίριο Τροίας  

2ος όροφος)

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΜΟΣ Ι

ΤΡΙΤΗ

14/12/2021

15:00-17:00

Τ106

(Κτίριο Τροίας,

1ος όροφος)

ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ Ι

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/12/2021

15:00-17:00

Τ103
(Κτίριο Τροίας,

1ος όροφος)

ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΛΓΕΒΡΑ Ι

Επισημάνσεις:

  • Το «Κτίριο Τροίας» βρίσκεται στην οδό Τροίας 2, Κιμώλου και Σπετσών
  • Η είσοδος στις εξετάσεις επιτρέπεται μόνο με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου (PCR ή Rapid test), που έχει διεξαχθεί έως σαράντα οχτώ (48) ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της εξέτασης και ταυτόχρονο έλεγχο ταυτοπροσωπίας. Η χρήση προστατευτικής μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέτασης για όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή.
  • Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή άλλο επίσημο δημόσιο έγγραφο πιστοποίησης της ταυτότητάς τους.
  • Κατά την πρώτη μέρα των εξετάσεων οι υποψήφιοι υποχρεούνται να βρίσκονται στο χώρο των εξετάσεων μία (1) ώρα νωρίτερα. Τις υπόλοιπες μέρες υποχρεούνται να προσέρχονται μισή ώρα (30 λεπτά) νωρίτερα.
  • Χρωματιστά μελάνια εκτός του μπλε και του μαύρου, και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο αναγνώρισης στο γραπτό δοκίμιο αποκλείουν το γραπτό από τη βαθμολόγηση.
  • Ο υποψήφιος που εγκαταλείπει την αίθουσα και παραδίδει το γραπτό του, δεν επιτρέπεται να επανέλθει για τη συνέχιση της εξέτασης.
  • Δεν επιτρέπεται να εισέλθει ο υποψήφιος στην αίθουσα των εξετάσεων έχοντας μαζί του βιβλία, σημειώσεις, τετράδια ή άλλα αντικείμενα που δεν επιτρέπονται. Σε αυτόν που αρνείται να παραδώσει τα απαγορευμένα αντικείμενα, ο επιτηρητής που ελέγχει την προσέλευση των υποψηφίων απαγορεύει την είσοδο. Εξεταζόμενος που αντιγράφει ή αποπειραθεί να αντιγράψει ή χρησιμοποιεί κάθε είδους μέσο υποκλοπής ή συνεργεί στην τέλεση τέτοιων πράξεων, αποκλείεται εντελώς από τις εξετάσεις του συγκεκριμένου μαθήματος. Σε κάθε περίπτωση δεν επιτρέπεται οι υποψήφιοι να φέρουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα ή ηλεκτρονικές συσκευές οποιασδήποτε μορφής. Επιτρέπεται, μόνο, η χρήση mini calculator.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος Στατιστικής