Ηλεκτρονική Αξιολόγηση Μαθημάτων/ Διδασκαλίας

Ηλεκτρονική Αξιολόγηση Μαθημάτων/Διδασκαλίας στα Προγράμματα Προπτυχιακών Σπουδών (ΠΠΣ) από την Πέμπτη 30 Μαΐου έως και την Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές,

Η ηλεκτρονική αξιολόγηση μαθημάτων/διδασκαλίας στα Προγράμματα Προπτυχιακών Σπουδών (ΠΠΣ) διεξάγεται τις δύο τελευταίες διδακτικές εβδομάδες του ακαδημαϊκού εξαμήνου (12η και 13η).

Η ηλεκτρονική αξιολόγηση μαθημάτων/διδασκαλίας θα πραγματοποιηθεί μέσω του portal https://e-grammateia.aueb.gr/ και του νέου πληροφοριακού συστήματος της ΜΟΔΙΠ για την περίπτωση των κυρίων διδασκόντων των μαθημάτων και μέσω ερωτηματολογίου Google Forms για την περίπτωση του επικουρικού προσωπικού/ βοηθών φροντιστηρίου/ tutorialαπό την Πέμπτη 30 Μαΐου έως και την Κυριακή 9 Ιουνίου 2024.  Η αξιολόγηση απευθύνεται σε  όλους τους εγγεγραμμένους φοιτητές ενός μαθήματος.

Στο portal https://e-grammateia.aueb.gr/ (στο αριστερό μενού πατάτε αξιολόγηση και σας μεταφέρει ανώνυμα στο πληροφοριακό σύστημα της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών) θα βρείτε τη λίστα των διαθέσιμων ερωτηματολογίων ανά μάθημα και ανά διδάσκοντα. Επίσης στο  ιδρυματικό email σας (username@aueb.gr) θα βρείτε τους συνδέσμους για την αξιολόγηση του επικουρικού προσωπικού/ βοηθών φροντιστηρίου/ tutorial.

Όπως γνωρίζετε οι αξιολογήσεις είναι ανώνυμες. Η αξιολόγηση συνιστά ένα πολύτιμο εργαλείο και αποτελεί γνώμονα για συνεχή βελτίωση της ποιότητας του εκπαιδευτικού έργου.

Στόχος της αξιολόγησης των μαθημάτων-διδασκόντων είναι η συλλογή δεδομένων που θα αξιοποιηθούν στη λήψη αποφάσεων για τη βελτίωση της διδασκαλίας των μαθήματων και την αναβάθμιση του προγράμματος σπουδών σας.

Παρακαλούμε θερμά όλους και όλες εσάς, να διαθέσετε λίγα λεπτά από το χρόνο σας, για να αξιολογήσετε τα μαθήματά σας έως τις 9/6/2024. Μην ξεχάσετε σε κάθε αξιολόγηση που κάνετε να φτάνετε μέχρι το τέλος και να πατάτε καταχώρηση απαντήσεων.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς να παίρνουμε την ανατροφοδότησή σας για να γινόμαστε καλύτεροι.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας!

Για το Εγχειρίδιο χρήσης (manual των φοιτητών) πατήστε εδώ

Για τις Οδηγίες συμπλήρωσης ερωτηματολογίων πατήστε εδώ

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ