Έναρξη Σεμιναρίου Excel

Προς τους πρωτοετείς φοιτητές του Τμήματος Στατιστικής που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για το σεμινάριο στο Microsoft EXCEL

Σε συνέχεια της εκδήλωσης ενδιαφέροντος σας για παρακολούθηση του σεμιναρίου στο Microsoft EXCEL, κατά το εαρινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2021-22, σας καλούμε στην πρώτη διάλεξη του σεμιναρίου την  

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 και ώρα 1μμ-3μμ, στο Εργαστήριο Στατιστικής (3ος όροφος πτέρυγας Αντωνιάδου) σύμφωνα με την επισυναπτόμενη ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι  το σεμινάριο στη θεματική ενότητα Microsoft Excel, είναι συνολικής διάρκειας 12 ωρών (2 ώρες/εβδομάδα για έξι εβδομάδες).

Υπενθυμίζεται ότι η επιτυχής παρακολούθηση του εν λόγω εργαστηρίου, μέσω εξετάσεων ή απαλλακτικής εργασίας, δεν θα αποδίδει πιστωτικές μονάδες και βαθμολογία και δεν θα λαμβάνεται υπόψη στις υποχρεώσεις λήψης πτυχίου. Θα αναγράφεται μόνο στο Παράρτημα Διπλώματος το οποίο παραλαμβάνει ο ενδιαφερόμενος κατά την Τελετή Ορκωμοσίας του.

Μετά από αίτηση του ενδιαφερομένου, θα δίδεται «Πιστοποιητικό Επιτυχούς Παρακολούθησης» (χωρίς την αναγραφή βαθμολογίας) το οποίο υπογράφεται από τον Πρόεδρο του Τμήματος (εφόσον είναι επιτυχής η παρακολούθηση και δεν έχουν γίνει απουσίες).»

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Παρακαλούμε δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο.