Δελτίο Τύπου - Επίσκεψη στην Kaizen Gaming

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη Τμήματος Στατιστικής στην Kaizen Gaming

Την Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023, το Τμήμα Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Kaizen Gaming. Πρωταρχικός στόχος αυτής της επίσκεψης ήταν η προαγωγή της συζήτησης επίκαιρων θεμάτων, που σχετίζονται με την εφαρμογή της Στατιστικής, στον κόσμο του αθλητικού διαδικτυακού στοιχηματισμού. H Kaizen Gaming είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες GameTech διεθνώς, που αποσκοπεί στη διαρκή βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών της, για την παροχή της καλύτερης και πιο αξιόπιστης εμπειρίας διαδικτυακού παιχνιδιού στους πελάτες της, σε όλο τον κόσμο. Ξεκινώντας από την επωνυμία Stoiximan στην Ελλάδα το 2012, λειτουργεί, πλέον, με δύο brand (Betano, Stoiximan), σε 14 αγορές, απασχολώντας περισσότερα από 2.000 άτομα, 40 διαφορετικών εθνικοτήτων, σε 4 ηπείρους.

Η ξενάγηση πραγματοποιήθηκε από την Νεφέλη Μπούτσικου (Junior Talent Acquisition Specialist at Kaizen Gaming) και τον Δημήτρη Τασσόπουλο (Talent Acquisition Specialist at Kaizen Gaming) και περιλάμβανε εκτεταμένη περιήγηση στις εγκαταστάσεις της Kaizen: από τα Αμφιθέατρα της εταιρείας, μέχρι τους χώρους διαλείμματος, αλλά και τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους εναπόθεσης των βραβείων/διακρίσεών της.

Οι φοιτητές μας ενθουσιάστηκαν, τόσο με τις εγκαταστάσεις της εταιρείας (“Kaizen Campus”), όσο και με τις πληροφορίες που έλαβαν, αναφορικά με τις προοπτικές καριέρας και εξέλιξης, στον κόσμο του GameTech.

Ευχαριστούμε την Kaizen Gaming κι ευελπιστούμε να επαναληφθούν, σύντομα, παρόμοιες ενέργειες συνεργασίας, με το Τμήμα Στατιστικής του ΟΠΑ!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Events που διοργανώνει το Τμήμα Στατιστικής, παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στην Ιστοσελίδα με τα events του Τμήματος. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Kaizen Gaming, παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στην Ιστοσελίδα: https://careers.kaizengaming.com/home">careers.kaizengaming.com/home