Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας ThinkBiz

To ThinkBiz, o πρώτος φοιτητικός επιχειρηματικός σύλλογος στην Ελλάδα διοργανώνει για δεύτερη χρονιά τον πρωτοποριακό διαγωνισμό επιχειρηματικότητας και προγραμματισμού, CodeBiz.

Το CodeBiz, ως διαδικτυακός πλέον διαγωνισμός επιχειρηματικότητας και προγραμματισμού, θα διαρκέσει 16 ημέρες από τις 27/3/2021 έως τις 11/4/2021. 

Έχοντας ως στόχο οι συμμετέχοντες να αναπτύξουν δημιουργικές ιδέες και να τις μετουσιώσουν στη δική τους start-up , το CodeBiz φροντίζει να αποτελέσει ένα risk-free environment που τους παρέχει την ευκαιρία & τα απαραίτητα εφόδια να αναδείξουν την καινοτομία και το πάθος τους για το επιχειρείν και το προγραμματισμό. 

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της δράσης μας, νέοι από το περιβάλλον του business και του coding έρχονται σε επαφή, σχηματίζουν ομάδες και με υποστήριξη από workshops και mentoring sessions προετοιμάζονται για να αντιμετωπίσουν τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο μεγάλο τελικό του CodeBiz. 

Στο Link μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό.

Επίσης, οι φοιτητές μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και να αποτελέσουν μέρος των επόμενων forward thinking leaders της startup κοινότητας πατώντας εδώ.