Οδηγίες προς τους πρωτοετείς φοιτητές

Προς τους Πρωτοετείς Φοιτητές του Τμήματος

Σας καλωσορίζουμε στο Τμήμα Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και σας συγχαίρουμε για την επιτυχία σας!

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τους λογαριασμούς σας από την Πέμπτη 15/10.

Παρακάτω είναι τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνετε:

  1. Προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου ((Ηλεκτρονική Γραμματεία, e-class, webmail, Εύδοξος, Ακαδημαϊκή Ταυτότητα )θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://uregister.aueb.gr. Κατά την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας απαραίτητα σημειώστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας (password). Εδώ θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες εγγραφής στο uregister.
  2. Εγγραφή στο eclass: Κατά την πρώτη είσοδό σας στο eclass θα πρέπει να κάνετε εγγραφή ως εξής:  Από το μενού αριστερά, Βασικές Επιλογές --> Εγγραφή --> Εκπαιδευόμενου --> Επιλέγετε οποιονδήποτε από τους δύο τρόπους πιστοποίησης (Πιστοποίηση μέσω LDAP ή Single Sign On) και δίνετε τα username/ password  που έχετε ενεργοποιήσει μέσω του uregister. Αναλυτικές οδηγίες χρήσης της υπηρεσίας θα βρείτε εδώ.
  3. Ενεργοποίηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Πανεπιστημίου στην διεύθυνση https://webmail.aueb.gr. Αναλυτικές οδηγίες θα βρείτε εδώ.
  4. Για έκδοση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες εδώ . Και πάλι θα χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς που λάβατε μέσω uregister.
  5. Οδηγίες για την ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων και συγγραμμάτων θα βρείτε εδώ.
  6. Πρόγραμμα μαθημάτων με τα αντίστοιχα links για τις ηλεκτρονικές διαλέξεις θα βρείτε στο eclass του κάθε μαθήματος, ενώ το Ωρολόγιο Πρόγραμμα Διδασκαλίας εδώ.

Σας προτείνουμε να παρακολουθείτε τακτικά την ιστοσελίδα του Τμήματος Στατιστικής καθώς και την κεντρική σελίδα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών προκειμένου να ενημερώνεστε για οτιδήποτε νέο αφορά τη λειτουργία του Πανεπιστημίου και την εκπαιδευτική διαδικασία.

Καλή αρχή!