Άρωμα ΔΕΤ στο Startups d.Day

Το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) συγχαίρει τις εταιρείες isMood, Shopmind και Nimbata, και ειδικότερα τους ιδρυτές τους, απόφοιτοι και φοιτητές του Τμήματος, στους οποίους απονεμήθηκαν τα τρία πρώτα βραβεία στο διαγωνισμό Startups d.Day, στο πλαίσιο του digital economy forum 2018, με διοργανωτή τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ).

Στο διαγωνισμό Startups d.Day, ο οποίος απευθύνεται σε νεοφυείς επιχειρήσεις που αξιοποιούν τη ψηφιακή τεχνολογία και δημιουργούν πρωτοποριακά προϊόντα και λύσεις, τα οποία απευθύνονται στην παγκόσμια αγορά συμμετείχαν 20 εταιρείες, οι εταιρείες isMood, Shopmind και Nimbata συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στις κατηγορίες Social media analytics services based on sentiment analysis, Retail customer analytics services based on shopping missions analysis και Digital marketing services based on call data.

Οι διακρίσεις των Α. Κασσιμάτη (συνιδρύτρια εταιρίας isMOOD κι απόφοιτος ΔΕΤ),  Α. Γρίβα και Β. Σταύρου (ομάδα ShopMind κι υποψήφιοι διδάκτορες ΔΕΤ) και Δ. Πουρναράκη (συνιδρυτής εταιρίας Nimbata και διδάκτορας ΔΕΤ) επιβεβαιώνουν το υψηλό επίπεδο των αποφοίτων του ΔΕΤ και την κοινή προσήλωση στην αριστεία.