Δελτίο τύπου διοργάνωσης 20ου ΦΣΔΕΤ

Αθήνα, 05 Απριλίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«20 χρόνια ΦΣΔΕΤ: Με τον άνθρωπο στο επίκεντρο»

Υπό την αιγίδα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τα εισιτήρια είναι πλέον διαθέσιμα!

Υπό την αιγίδα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών πραγματοποιείται το 20ο Επετειακό Φοιτητικό Συνέδριο του ΔΕΤ (ΦΣΔΕΤ) με θέμα «20 χρόνια ΦΣΔΕΤ: Με τον άνθρωπο στο επίκεντρο», την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, στο ΟΤΕAcademy (Πέλικα και Σπάρτης 1, Μαρούσι).

Το 2004 μια ομάδα φοιτητών με πρωτοστάτη τον φοιτητή Εμμανουήλ Παλληκαράκη εμπνεύστηκε το ΦΣΔΕΤ, ως μία ετήσια πανελλήνια συνάντηση ακαδημαϊκών, φοιτητών, ερευνητών, επαγγελματιών με στόχο την ενημέρωση της φοιτητικής κοινότητας σχετικά με τις εξελίξεις που συντελούνται στο κόσμο της τεχνολογίας. Από τότε, το ΦΣΔΕΤ έχει θεσμοθετηθεί ως μία βασική δράση της φοιτητικής κοινότητας του Τμήματος, με την καθοδήγηση και την επιστημονική επίβλεψη των μελών ΔΕΠ του τμήματος.  Στη φετινή επετειακή διοργάνωση Επιστημονικός Υπεύθυνος είναι ο Επίκουρος Καθηγητής Δημήτριος Ζήσης  σε συνεργασία με την Επίκουρη Καθηγήτρια Ιωάννα Δεληγιάννη και την φοιτητική ομάδα του Τμήματος απαρτίζουν οι Βαμαβακάρη Άρτεμις, Γεωργούτσου Ιωάννα, Γούναρη Έλενα, Δραβίλλας Γιώργος, Ζωντανού Βίκυ, Ιατρού Χριστίνα, Καρρά Αναστασία, Κάσσου Ναταλία, Κεφάλα Χαρά, Κηρύκος Άγγελος- Ιωάννης, Κοντογιαννοπούλου Μαρία, Κουναρά Φαίη, Κωνσταντόπουλος Κωνσταντίνος, Λυμπέρη Άρτεμις, Μιχαήλ Σταύρος, Μοσχοπούλου Ευγενία, Μπόυνα Ευγενιά – Γαβριέλα, Μυζήθρα Ιωάννα, Παπαδάκης Γιάννης, Παπαδοπούλου Σωτηρία, Παπασίδερη Βασιλική, Πετράκης Γιάννης, Ποθάκου Αναστασία, Πουλοπούλου Ζωή, Ρούση Κατερίνα, Σπυρίδη Ζωή, Τζιαφέτας Κωνσταντίνος και Φυντικάκη Δέσποινα.

Στο Συνέδριο, χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρύτανης του ΟΠΑ, Καθηγητής Δημήτρης Μπουραντώνης, η Πρόεδρος του Τμήματος ΔΕΤ, Καθηγήτρια Ειρήνη Βουδούρη, η Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ, Καθηγήτρια Αγγελική Πουλυμενάκου και ο Επίκουρος Καθηγητής Δημήτριος Ζήσης.

Θα ακολουθήσουν οι ομιλίες των Καθηγητών του Τμήματος, Γεωργίου Δουκίδη και Χρήστου Ταραντίλη, πάνελ αποφοίτων του Τμήματος, με συντονίστρια την Καθηγήτρια Ειρήνη Βουδούρη και πάνελ στελεχών Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, με συντονιστή τον Καθηγητή Ιωάννη Νικολάου.

Επίσης, φοιτητές και φοιτήτριες όλων των βαθμίδων  θα παρουσιάσουν εργασίες και το ερευνητικό τους έργο.

Ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ενδιαφέροντα workshops, όπως το «Unlocking Success: Strategies for Acing Your Next Interview» από την κυρία Ιωάννα Τρανού, Career Development Manager στο ΜΠΣ MBA International του ΟΠΑ.

Επιπλέον, για πρώτη φορά και λόγω του επετειακού χαρακτήρα του φετινού συνεδρίου, μετά το πέρας των ομιλιών και των workshops θα πραγματοποιηθεί εορταστικό πάρτι προκειμένου όλοι μαζί να γιορτάσουμε τα 20 χρόνια πορείας του ΦΣΔΕΤ με πολλή μουσική, χορό και εκπλήξεις για όλους τους παρευρισκόμενους!

Το αναλυτικό πρόγραμμα του 20ου Συνεδρίου θα είναι σύντομα διαθέσιμο εδώ!

Τα εισιτήρια είναι πλέον διαθέσιμα εδώ!

Το 2024, πολλές εταιρείες προσφέρουν την πολύτιμη υποστήριξή τους: οι Χρυσοί Χορηγοί ΟΠΑΠ και Deloitte , οι Αργυροί Χορηγοί ΕΥΔΑΠ και MoMix και οι Χορηγοί ΕΔΥΤΕ, ΜΕΓΑ, kariera.gr και WHY AGENCY. Επίσης, το Συνέδριο υποστηρίζουν οι ακόλουθοι προϊοντικοί χορηγοί: AmpelakiAnassa Organics, Coca-Cola Τρία Έψιλον, FrezydermFood EventsE-food, Elbisco, Kiss The Earth, Koukouvaya, Koutsodontis, LIDL,  MondelezMastiqa, NovovillePloos DesignRedBull, The Writing Fields, The Texans, Unilever, ήδιστον, ΜΕΓΑ. Χορηγοί Επικοινωνίας είναι τα ακόλουθα μέσα: Capital.grLogistics & ManagementNeopolis.gr, UniStudents.

Τέλος, τη διοργάνωση του Συνεδρίου υποστηρίζουν οι Community Partners: ACEinAthens Negotiation TournamentBizruptEnvolve, Girls In Tech GreeceSoft Skills AcademyTEDxAUEBTEDxNTUA,UniAI,,VibeAbroadWomen Do BusinessΠανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου, καθώς και τα προφίλ του ΦΣΔΕΤ στις πλατφόρμες του Instagram, του Facebook, του LinkedIn και του Twitter!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί βιντεοσκόπηση και φωτογράφιση.

Σας περιμένουμε την Τρίτη 16 Απριλίου 2023, στο ΟΤΕΑcademy (Πέλικα και Σπάρτης 1, Μαρούσι), στο επετειακό 20ο ΦΣΔΕΤ, την καθιερωμένη γιορτή γνώσης του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών!

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, δε θα πραγματοποιηθούν τα προπτυχιακά μαθήματα του Τμήματος ΔΕΤ, προκειμένου η φοιτητική κοινότητα να παρακολουθήσει το 20ο ΦΣΔΕΤ!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: fsdet.dmst.aueb.gr – Φοιτητικό Συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, ΟΠΑ