Ημέρα Αποτυχίας στο ΟΠΑ

11 Οκτωβρίου 2012
Η Μονάδα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας του ΟΠΑ και ο φοιτητικός σύλλογος ThinkBiz διοργανώνουν ημερίδα σχετικά με την Ημέρα Αποτυχίας

Last updated: 05/10/2012

Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΟΠΑ και ο φοιτητικός σύλλογος επιχειρηματικότητας φοιτητών του ΟΠΑ ThinkBiz (www.thinkbiz.gr) διοργανώνουν ημερίδα σχετικά με την Ημέρα Αποτυχίας, Day for Failure, που εορτάζεται παγκόσμια στις 13 Οκτώβρη. Το Day for Failure αποτελεί μία παγκόσμια πρωτοβουλία που ξεκίνησε από τη Φινλανδία και γιορτάζεται σε πάνω από 15 χώρες ανά τον κόσμο όλη τη 2η βδομάδα του Οκτωβρίου, με στόχο την αλλαγή της κοινής αντίληψης σχετικά με την αποτυχία.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11/10/2012 και ώρα 17:00 - 19:00 στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Κεντρικό Κτίριο).

Η εκδήλωση αποτελεί ένα ανοικτό κάλεσμα προς φοιτητές και μη για ανταλλαγή καθημερινών, προσωπικών αλλά και επαγγελματικών/επιχειρηματικών ιστοριών αποτυχίας. Μία πρόσκληση για συμμετοχή σε διαδραστικά και δημιουργικά sessions με σκοπό την αποδοχή και τον επαναπροσδιορισμό της έννοιας της αποτυχίας.

Στις 11 Οκτώβρη, είμαστε ελεύθεροι να μοιραστούμε ακόμα και τα πιο αμήχανα λάθη μας. Παραδεχόμαστε την αποτυχία, την αποδεχόμαστε την αγκαλιάζουμε, την χρησιμοποιούμε ως όπλο και τη γιορτάζουμε με πάθος!

Πληροφορίες: www.mke.aueb.gr

Facebook event: https://www.facebook.com/events/441573295895223/