Ορκωμοσία Πτυχιούχων Ιανουαρίου

Η ορκωμοσία των πτυχιούχων του Tμήματος που έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους μέχρι και τον Ιανουάριο 2014, θα γίνει την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 και ώρα 10:00 πμ στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου.

Last updated: 08/05/2014

Η ορκωμοσία των πτυχιούχων του Tμήματος που έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους μέχρι και τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2014 και έχουν υποβάλλει αίτηση ορκωμοσίας έως τις 7/5/14, θα γίνει στις 11 Ιουνίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 πμ στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου.

Πριν την Ορκωμοσία οι φοιτητές που θέλουν να ορκιστούν υποχρεούνται:

  • Να ενημερώσουν τηλεφωνικά τη Γραμματεία για την παρουσία τους.
  • Να προσέλθουν για να υπογράψουν την καθομολόγησή τους (από τις 21 Μαΐου), τις ημέρες και ώρες εξυπηρέτησης κοινού (Δευτέρα, Τετάρτη 12:00μμ-14:00μμ & Παρασκευή 11:00πμ-13:00μμ), αλλιώς η ορκωμοσία θα θεωρηθεί σαν να μην έχει γίνει.

Σημείωση: Την ημέρα που θα υπογράψουν θα πρέπει να τακτοποιήσουν όλες τις εκκρεμότητες (όπως παράδοση φοιτητικής ταυτότητας, δελτίου φοιτητικού εισιτηρίου και βιβλιαρίου ασθενείας, βεβαίωση της Βιβλιοθήκης ότι δεν χρωστούν βιβλία, παράβολα κλπ).

Την ημέρα της Ορκωμοσίας οι φοιτητές που θα ορκιστούν υποχρεούνται:

  • Να παρουσιαστούν στην Γραμματεία για τυχόν εκκρεμότητες.
  • Να προσέλθουν στον εξώστη της Αίθουσας Τελετών 45 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της ορκωμοσίας.
  • Να φέρουν μαζί τους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ την αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια οδήγησης, την οποία παραδίδουν προκειμένου να παραλάβουν την τήβεννο και την κορδέλα με το έμβλημα του Ερμή (η επιστροφή της ταυτότητας γίνεται με την παράδοσή της τηβέννου και την κορδέλας με το έμβλημα του Ερμή).