Προκήρυξη Εκπόνησης Διδακτορικών Διατριβών

Η Συνέλευση του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στην 1η συνεδρίασή της (24/09/2018), αποφάσισε την προκήρυξη νέων θέσεων Υποψηφίων Διδακτόρων σε ερευνητικά θέματα που ενδιαφέρουν τους καθηγητές του Τμήματος.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι Μεταπτυχιακού Διπλώματος θα πρέπει να υποβάλουν μέχρι και την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 τα δικαιολογητικά στη Γραμματεία Μεταπτυχιακών & Διδακτορικών Σπουδών της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων (Μαριέττα Πάνου, Ευελπίδων 47 Α και Λευκάδος 33, 7ος όροφος, γραφείο 705, τηλ.: 210 8203 614).

Όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν αίτηση για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής, παρακαλούνται να διαβάσουν πρώτα προσεκτικά τον Κανονισμό Προγράμματος Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας, όπου αναφέρονται όλες οι σχετικές πληροφορίες και απαιτήσεις για την διεξαγωγή διδακτορικής διατριβής στο Τμήμα. Επίσης για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην Γραμματεία Μεταπτυχιακών & Διδακτορικών Σπουδών της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων ή στους υπεύθυνους καθηγητές των παραπάνω ερευνητικών θεμάτων.

Δείτε τα θέματα και ολόκληρη την ανακοίνωση-προκήρυξη για την εκπόνηση των διδακτορικών διατριβών.

Κατεβάστε την Αίτηση Υποψήφιου Διδακτορικού Φοιτητή.