Συνέδριο Wireless Innovation

27 Απριλίου 2012
Η ερευνητική Ομάδα Κινητού και Ασύρματου Επιχειρείν του ΟΠΑ διοργανώνει το Wireless Innovation MED Conference στο ξενοδοχείο Stanley στην Αθήνα

Last updated: 24/04/2012

Εκδηλώσεις

Η ερευνητική Ομάδα Κινητού και Ασύρματου Επιχειρείν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με επιστημονικό υπεύθυνο τον Καθηγητή κ. Γιώργο Γιαγλή διοργανώνει το Wireless Innovation MED Conference, την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012, στο ξενοδοχείο Stanley στην Αθήνα.

Το έργο WiNNOVATE χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα MED της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στοχεύει στην ενδυνάμωση της δυνατότητας καινοτομίας και της οικονομικής ανάπτυξης των αρχών τοπικής αυτοδιοίκησης, μέσω της υιοθέτησης και χρήσης ασύρματων τεχνολογιών και δικτύων.

Το συνέδριο προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να έρθετε σε επαφή και να συζητήσετε με αναγνωρισμένους επαγγελματίες και ερευνητές που δραστηριοποιούνται στους χώρους της Καινοτομίας και των Ασύρματων/Κινητών Τεχνολογιών και Επικοινωνιών καθώς επίσης και φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και στοχεύει στην παρουσίαση ανάλυση τόσο των ερευνητικών και πιλοτικών αποτελεσμάτων του έργου αλλά και σύγχρονων θεμάτων και προκλήσεων του ευρύτερου χώρου της Καινοτομίας και Τεχνολογίας.

Προσκεκλημένοι ομιλητές του συνεδρίου είναι στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους παραπάνω κλάδους, εκπρόσωποι του Προγράμματος χρηματοδότησης MED και ερευνητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό που συμμετέχουν σε παρεμφερή ερευνητικά έργα.

Στόχος του συνεδρίου είναι να επικοινωνήσει τα κυριότερα αποτελέσματα και ερευνητικά συμπεράσματα που έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια του έργου, να επικεντρώσει το ενδιαφέρον και να αναδείξει το σημαντικό ρόλο της χρήσης καινοτόμων κινητών και ασύρματων υπηρεσιών ως μοχλών καινοτομίας, κοινωνικοοικονομικής προόδου και ανάπτυξης.

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ.

Μπορείτε να κάνετε τώρα Online την εγγραφή σας! (Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν)

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Άννα Κασιμάτη (akasim@aueb.gr, 2108203682).