Το MBA Innovation Award 2013 στο i-MBA

Το MBA International Program (i-MBA) του ΟΠΑ κατέκτησε το Βραβείο Καινοτομίας 2013 (MBA Innovation Award 2013) του διεθνούς οργανισμού πιστοποίησης Association of MBAs' (ΑΜΒΑ).

Last updated: 13/11/2013

Το MBA International Program (i-MBA) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κατέκτησε το Βραβείο Καινοτομίας 2013 (MBA Innovation Award 2013) του διεθνούς οργανισμού πιστοποίησης Association of MBAs' (ΑΜΒΑ) για το καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών σε προηγμένες ηλεκτρονικές δεξιότητες (e-skills curriculum) που προσφέρει στους φοιτητές του. Ο διεθνής οργανισμός ανακοίνωσε τους νικητές των βραβείων στο Annual Awards and Gala Dinner που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στις 6 Νοεμβρίου 2013. Όπως δήλωσε ο Andrew Main Wilson, Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΜΒΑ, "Λαμβάνοντας υπόψη ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο και το online marketing είναι χώροι που θα γνωρίσουν μεγάλη ανάπτυξη την επόμενη δεκαετία, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών επέδειξε, με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA International και το πρωτοπόρο πρόγραμμα σπουδών του σε ηλεκτρονικές δεξιότητες, ότι είναι καινοτόμο, δημιουργικό και χαρακτηρίζεται από πρωτοποριακή σκέψη".

Όπως αναφέρεται και στο επίσημο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο οργανισμός, το ΜΒΑ International συνδυάζει την υψηλότερη θεωρητική και πρακτική γνώση, τις παραδοσιακές αρχές των ΜΒΑ με τις ηλεκτρονικές δεξιότητες και κατέκτησε το συγκεκριμένο βραβείο ανταγωνιζόμενο τα καλύτερα πιστοποιημένα προγράμματα ΜΒΑ απ' όλο τον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το AMBA χορηγεί πιστοποίηση μόλις στο 1% των προγραμμάτων ΜΒΑ παγκοσμίως και αριθμεί μέχρι σήμερα περισσότερα από 700 πιστοποιημένα προγράμματα 202 σχολών διοίκησης επιχειρήσεων σε 70 χώρες σε όλο τον κόσμο.