11ος Διαγωνισμός Global Management Challenge

Τη διοργάνωση του 11ου Διαγωνισμού Ελλάδας του Global Management Challenge (GMC) αναλαμβάνει το Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Διοικητική των Επιχειρήσεων με Διεθνή Προσανατολισμό ΜΒΑ International, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Διοικητική Επιστήμη και Τεχνολογία και το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με την έμπειρη ομάδα του GMC Ελλάδας και του GMC International.

Το GMC είναι ο μεγαλύτερος Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Στρατηγικής  με παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες στον οποίο συμμετέχουν φοιτητές από όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας. Οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία μέσα από ένα καινοτόμο πρόγραμμα να διοικήσουν τη δική τους εικονική επιχείρηση και να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αναπτύξουν τις ικανότητές τους. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι πάντα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους φοιτητές.

Οι εγγραφές των φοιτητών ξεκίνησαν τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018. Φτιάξε τώρα τη δική σου ομάδα με 3 φοιτητές και δήλωσε συμμετοχή στο worldgmc.com/greece, στέλνοντας email στο (gmcgreece@yahoo.com).

Οδηγίες και υπόδειγμα δήλωσης συμμετοχής μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Τη Facebook κοινότητα του διαγωνισμού μπορείτε να τη βρείτε στο Global Management Challenge Greece.

Αφίσα Διαγωνισμού