2η Ημερίδα Οργανωτικής Ψυχολογίας

4 Μαΐου 2012
Ο Κλάδος Οργανωτικής Ψυχολογίας της ΕΛΨΕ με την υποστήριξη του ΜΠΣ στην ΔΑΔ του ΟΠΑ, θα διεξάγει τη 2η Ημερίδα Οργανωτικής Ψυχολογίας

Last updated: 04/04/2012

Ο Κλάδος Οργανωτικής Ψυχολογίας (ΚΟΨ) της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας (ΕΛΨΕ) ανακοινώνει τη διεξαγωγή της 2ης Ημερίδας Οργανωτικής Ψυχολογίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο «Κωστής Παλαμάς» στα Προπύλαια, την Παρασκευή 4 Μάη 2012. Η ημερίδα πραγματοποιείται με την υποστήριξη του ΠΜΣ στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του ΟΠΑ.

Κύριοι ομιλητές του συνεδρίου θα είναι οι Prof. Arnold Bakker (Erasmus University Rotterdam) και η Καθηγήτρια Οργανωσιακής Συμπεριφοράς, Prof. Dr. Ευαγγελία Δεμερούτη (Eindhoven University of Technology). Πέρα από τις παρουσιάσεις των κεντρικών ομιλητών, το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει ανακοινώσεις των μελών του ΚΟΨ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της ημερίδας και εγγραφή στην ημερίδα: http://greekworkpsychology2012.wordpress.com/

Κόστος Συμμετοχής: 10€ (5€ για τους προπτυχιακούς φοιτητές). θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης

Η Οργανωτική Ψυχολογία, ως κλάδος της εφαρμοσμένης Ψυχολογίας, βρίσκεται μπροστά σε μια σειρά προκλήσεων, ιδιαίτερα κατά την τρέχουσα περίοδο της οικονομικής κρίσης και των αλλαγών που αυτή συνεπάγεται σε κάθε οργανωσιακό πλαίσιο. Ειδικά για την Ελλάδα, η Οργανωτική Ψυχολογία είναι ένα επιστημονικό πεδίο, το οποίο μπορεί να συμβάλλει στη βέλτιστη αντιμετώπιση των κρίσιμων θεμάτων που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία των οργανισμών και την ευημερία των εργαζομένων. Στόχος του συνεδρίου είναι η δημιουργία ενός γόνιμου εδάφους για την παρουσίαση των νέων ερευνητικών προσεγγίσεων και τάσεων στο χώρο της Οργανωτικής Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Σε αυτό το πλαίσιο, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο συνέδριο και να συμβάλετε με τη δική σας δημιουργική παρουσία στην επιτυχία των σκοπών του.

Οι συντονιστές του Κλάδου Οργανωτικής Ψυχολογίας

Ιωάννης Νικολάου – Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών

Δέσποινα Ξανθοπούλου – Παν/μιο Κρήτης