4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πωλήσεων

9 Ιουλίου 2013
To ΙΠΕ σε συνεργασία με τα ερευνητικά εργαστήρια ELTRUN και A.LA.R.M. διοργανώνουν το 4o Πανελλήνιο Συνέδριο Πωλήσεων στο Intercontinental στην Αθήνα.

Last updated: 04/07/2013

Το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) σε συνεργασία με το Εργαστήριο Μάρκετινγκ (Athens Laboratory of Research in Marketing – A.LA.R.M.) και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν στις 9 Ιουλίου 2013, στο ξενοδοχείο Intercontinental, το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πωλήσεων με θέμα «ΜΑΘΕ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ-ΔΡΑΣΕ ΤΩΡΑ: Νέες Τάσεις και Διεθνείς Προοπτικές στο Χώρο των Πωλήσεων».

Το συνέδριο αυτό αποτελεί τη συνέχεια των τριών προηγούμενων εξαιρετικά επιτυχημένων εκδηλώσεων στις οποίες συμμετείχαν πλέον των 1300 ανωτάτων και ανωτέρων διευθυντικών στελεχών, του Ιδιωτικού Τομέα, καθώς και πολλοί επιχειρηματίες.

Στόχος του συνεδρίου είναι να συζητηθούν και να αναλυθούν καίρια θέματα που αφορούν τις πωλήσεις στην Ελλάδα την περίοδο της κρίσης σε τέσσερις ενότητες:

  • ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ: Κορυφαίοι Έλληνες Managers στη Διεθνή Αρένα Πωλήσεων
  • ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΩΡΑ: Νέες Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στην Ελλάδα (Τουρισμός, Ναυτιλία, Φαρμακοβιομηχανία, Εξαγωγές, Περιβάλλον)
  • ΔΡΑΣΕ ΤΩΡΑ: Βέλτιστες Πρακτικές Πωλήσεων από Επιχειρήσεις που διακρίθηκαν στο πρόσφατο διαγωνισμό Sales Excellence Awards
  • ΡΩΤΗΣΕ ΤΩΡΑ: Αναδεικνύοντας το Αύριο με Ερωτήσεις του Σήμερα

Ομιλητές θα είναι γνωστά στελέχη πωλήσεων, επιχειρηματίες/CEOs καθώς και αναγνωρισμένοι ακαδημαϊκοί και οι παρουσιάσεις θα βασισθούν σε βέλτιστες πρακτικές γνωστών εταιριών και σε πρωτότυπες έρευνες/μελέτες.

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 6948 949594 ή στο contact@ipe.org.gr.

Η συμμετοχή για τα Μέλη του ΙΠΕ είναι δωρεάν.

Πρόγραμμα Συνεδρίου