9ο Συνέδριο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού

Πραγματοποιείται και φέτος για 9η χρονιά το Συνέδριο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού που διοργανώνει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του ΟΠΑ. Το φετινό θέμα του Συνεδρίου είναι "Με το βλέμμα στο μέλλον".

Η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα σήμερα, περισσότερο ίσως από ποτέ και στο ξεκίνημα της επόμενης ημέρας καλείται να έχει ένα κρίσιμο ρόλο "Με το βλέμμα στο μέλλον". Να βοηθήσει τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους να σταθούν γερά στα πόδια τους, με αισιοδοξία και προπτική για το αύριο. Τα στελέχη της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού να αναλάβουν καθοριστικό ρόλο ?την επόμενη ημέρα? αξιοποιώντας τα ταλέντα του ανθρώπινου δυναμικού και διευκολύνοντάς τα να προσαρμοσθούν στα νέα δεδομένα.

Σε αυτό το πλαίσιο το 9ο Συνέδριο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σκοπό έχει να παρουσιάσει πρακτικές λύσεις για την αντιμετώπιση των σημερινών προκλήσεων. Οι προσκεκλημένοι μας ομιλητές Prof. John Antonakis & Prof. Evangelia Demerouti είναι διακεκριμένοι Έλληνες της διασποράς, ειδικοί παγκόσμιας εμβέλειας στο επιστημονικό τους αντικείμενο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και της Οργανωσιακής Συμπεριφοράς / Ψυχολογίας.

Επιπλέον, μέλη ΔΕΠ του ΟΠΑ θα παρουσιάσουν τα ευρήματα πρόσφατων ερευνών στον χώρο της ΔΑΔ, ενώ και πάλι φέτος για δεύτερη φορά απόφοιτοι του ΜΠΣ στην ΔΑΔ του ΟΠΑ θα παρουσιάσουν βέλτιστες πρακτικές και πρωτοβουλίες που ίδιοι έχουν αναλάβει και φέρει εις πέρας με επιτυχία στους οργανισμούς τους, από την θέση των στελεχών Ανθρωπίνων Πόρων με την συμμετοχή της κας Αγγελικής Οικονόμου, CEO της εταιρείας Νίκας.

Το Συνέδριο πραγματοποιείται υπό την επιστημονική καθοδήγηση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδος (ΣΔΑΔΕ) και του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και την εγγραφή σας στο συνέδριο.