Διεξαγωγή Διεθνούς Συνεδρίου

Διεθνές Συνέδριο "LEADERSHIP AND MANAGEMENT IN THE DIGITAL ERA: Shaping the Future of Work and Business Education"

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Stevens Institute of Technology της Νέας Υόρκης και το Ίδρυμα Μποδοσάκη συνδιοργανώνουν τον προσεχή Ιούνιο διεθνές συνέδριο με θέμα "LEADERSHIP AND MANAGEMENT IN THE DIGITAL ERA: Shaping the Future of Work and Business Education".

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως και τις 20 Ιουνίου 2023 στην Αθήνα, ενώ από τις 21 έως και τις 23 Ιουνίου 2023 στη Σύρο θα πραγματοποιηθεί επιστημονική συνάντηση ερευνητών και υποψήφιων διδακτόρων. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συνεδρίου: https://lmde2023.org.

Το συνέδριο αυτό έχει στόχο να αναδείξει τις σημαντικότερες από τις εξελίξεις στο χώρο του μάνατζμεντ, της ηγεσίας και της εκπαίδευσης. Το συνέδριο θα οργανωθεί με βάση τις παρακάτω 4 θεματικές ενότητες: i) Leadership and Governance in the Digital Era; ii) The Future of Work; iii) Strategy, Innovation and Entrepreneurship in the Digital Era; iv) the Future(s) of Business Schools in the Digital Era.

Εκτός από τις ακαδημαϊκές ερευνητικές εργασίες που θα παρουσιαστούν, το συνέδριο επιδιώκει να φέρει κοντά τους ακαδημαϊκούς με στελέχη από το χώρο των επιχειρήσεων και οργανισμών για γόνιμο διάλογο (μέσω Panel Discussions και Tutorials ), ανταλλαγή απόψεων και συνεργασία στην αντιμετώπιση των προκλήσεων και των ευκαιριών που παρουσιάζονται στην ψηφιακή εποχή.

Το Call for Papers είναι διαθέσιμο εδώ