Εκμάθηση Πλατφόρμας Salesforce CRM

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας πρωτοπορεί διεθνώς ενσωματώνοντας με επιτυχία την πλατφόρμα Salesforce CRM στα εργαστήρια δίνοντας στους φοιτητές του προβάδισμα στην αγορά εργασίας. 26 φοιτητές πήραν ήδη την σχετική αρχική πιστοποίηση.

Στοχεύοντας στην καλύτερη σύνδεση ακαδημαϊκής γνώσης, επαγγελματικών προσόντων και αναγκών στην αγορά εργασίας, το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας για πρώτη φορά στην Ελλάδα και δεύτερη συνεχή χρονιά αξιοποίησε την πλατφόρμα Salesforce CRM στην διδασκαλία σχετικών πρακτικών εργαστηρίων με υπεύθυνο τον Δρ Χρήστο Λάζαρη και την επιστημονική εποπτεία του καθηγητή Γεωργίου Δουκίδη. Το Τμήμα ακολούθησε το παράδειγμα Πανεπιστημίων του εξωτερικού, όπως Carnegie Mellon University, Boston University κλπ.

Οι 80 φοιτητές που συμμετείχαν στα Εργαστήρια είχαν την ευκαιρία μέσα από μια εντατική σειρά φροντιστηριακών και εργαστηριακών πρακτικών μαθημάτων να γνωρίσουν στην πράξη την  γνωστή διεθνώς πλατφόρμα στο χώρο της διαχείρισης σχέσεων πελατών (Customer Relationship Management). Μάλιστα, 26 φοιτητές από αυτούς πέρασαν με επιτυχία την τελική εξέταση για την φοιτητική πιστοποίηση Salesforce Business Administrator Specialist, αξιοποιώντας την πλατφόρμα σε πραγματικά επιχειρηματικά σενάρια και συνθήκες (capstone project).

Επιπλέον, 6 φοιτητές προχώρησαν σε επιπλέον φοιτητικές πιστοποιήσεις σε προχωρημένους τομείς όπως Επιχειρηματική Αναλυτική, Διοίκηση Πωλήσεων, Εξυπηρέτηση Πελατών, κ.α. Έτσι, οι σπουδαστές είχαν την δυνατότητα να αποκτήσουν σημαντική γνώση και πρακτική εμπειρία σε τεχνολογίες αιχμής με υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας.