Ορκωμοσία Πτυχιούχων Εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2023

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ

Αγαπητές/οί Απόφοιτοι, Συγχαρητήρια για την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών σας!! Θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε ότι η ορκωμοσία των πτυχιούχων της εξεταστικής περιόδου Σεπτεμβρίου 2023 του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 και ώρα 1:00 μμ στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου του Πανεπιστημίου.

Οι πτυχιούχοι, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στην τελετή ορκωμοσίας, θα πρέπει να προσέλθουν αυτοπροσώπως στη Γραμματεία μέχρι και την ημέρα της ορκωμοσίας (12/4/24 και ώρα 12:00 μμ) προκειμένου να υπογράψουν την καθομολόγησή τους. Κατά την προσέλευση, θα έχουν μαζί τους υποχρεωτικά, αστυνομική ταυτότητα (ή διαβατήριο) και φοιτητική ταυτότητα (όσοι δεν την έχουν παραδώσει).

 Όλοι οι πτυχιούχοι καλούνται να εγγραφούν στο Δίκτυο Αποφοίτων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στην πλατφόρμα alumni.aueb.gr.

 1. Στον σύνδεσμο https://forms.gle/amUdtygjSXFEBGkM8 θα πρέπει να επιβεβαιώσετε μέχρι και την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024 τη συμμετοχή σας στην Τελετή και να δηλώσετε τα ονοματεπώνυμα των τριών συνοδών σας.

  Αν δεν επιθυμείτε να παρευρεθείτε, θα πρέπει επίσης να το δηλώσετε.

  Σε περίπτωση που δεν συμπληρώσετε τον σύνδεσμο, θα θεωρήσουμε ότι δεν επιθυμείτε να λάβετε μέρος. Τα ονοματεπώνυμά σας όπως και αυτά των τριών συνοδών σας, θα πρέπει να δηλωθούν ακριβώς όπως αναγράφονται στην αστυνομική ταυτότητα.

  Πέρας Προσέλευσης: 30’ πριν την ώρα έναρξης της τελετής

  Κατά την προσέλευση στο χώρο του Πανεπιστημίου, θα πραγματοποιηθεί ταυτοποίηση αποφοίτων και συνοδών με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου, βάσει των στοιχείων που θα έχετε δηλώσει στον παραπάνω σύνδεσμο.

 2. Για τον δανεισμό της τηβέννου, απαιτείται η παράδοση Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου ταυτοποίησης.
   
 3. Η ενδυμασία των πτυχιούχων θα πρέπει να είναι ανάλογη της περιστάσεως (τουλάχιστον smart casual).
   
 4. Δεν επιτρέπεται η κατανάλωση φαγητού ή ποτού καθ’ όλη τη διάρκεια της Τελετής.
   
 5. Δεν επιτρέπεται η χρήση confetti και παντός είδους πυροτεχνημάτων και κόρνας καθ’ όλη τη διάρκεια της Τελετής. Σε περίπτωση που εντοπίζονται, θα παρακρατούνται στην είσοδο.
   
 6. Οι συνοδοί των αποφοίτων θα παραμένουν καθήμενοι καθ΄ όλη τη διάρκεια της Τελετής και δεν θα επιτρέπεται να σηκωθούν ή να μετακινηθούν από τη θέση τους για να φωτογραφίσουν τους Αποφοίτους που θα ορκιστούν. Το Πανεπιστήμιο έχει μεριμνήσει για τη φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση της Τελετής.
   
 7. Μετά την ολοκλήρωση της Τελετής και της φωτογράφισης, θα πρέπει όλοι οι παρευρισκόμενοι να αποχωρούν άμεσα από τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου και οι απόφοιτοι να επιστρέψουν τις τηβέννους για απολύμανση.

Στόχος μας είναι η διεξαγωγή μιας όμορφης Τελετής στην οποία θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

Σας αναμένουμε όλες και όλους στην Τελετή!

Αθήνα, 21 Μαρτίου 2024
Από τη Γραμματεία