Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 18ου ΦΣΔΕΤ

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

για τους Φοιτητές του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας  (ΔΕΤ)

για την Οργανωτική Επιτροπή του 18ου Φοιτητικού Συνεδρίου ΔΕΤ

Είσαι φοιτητής του ΔΕΤ;

Έχεις διάθεση προσφοράς και συνεργασίας;

Θέλεις να αποκτήσεις εμπειρία στη διοργάνωση επιστημονικών συνεδρίων και να συνεργαστείς με ενθουσιώδη μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας μας;

Θέλεις να συμμετάσχεις σε ένα θεσμό που μετρά ήδη 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας;

Τότε δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στην Οργανωτική Επιτροπή του 18ου Φοιτητικού Συνεδρίου Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, που θα πραγματοποιηθεί το 2022! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την αντίστοιχη φόρμα, πατώντας εδώ, ώστε να μπορέσουμε να σε γνωρίσουμε καλύτερα!

Σε περίπτωση, όμως, που δεν γνωρίζεις τι είναι το ΦΣΔΕΤ, είναι ένα ετήσιο επιστημονικό φοιτητικό συνέδριο, δηλαδή ένα συνέδριο που διοργανώνεται από φοιτητές και απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές, έχοντας όμως επιστημονικό χαρακτήρα. Ο θεσμός αποτελεί μία πανελλήνια συνάντηση ερευνητών, ακαδημαϊκών και φοιτητών όλων των βαθμίδων και έχει ως στόχο την ανάδειξη και την προώθηση της ακαδημαϊκής έρευνας, αλλά και την υποστήριξη των νέων Ελλήνων ερευνητών και φοιτητών στο χώρο της Διοίκησης και της Τεχνολογίας, ακολουθώντας πάντα τις τελευταίες τάσεις του πεδίου. Στο συνέδριό μας, δίνεται κάθε χρόνο σε φοιτητές όλων των βαθμίδων (από προπτυχιακούς έως διδακτορικούς) η ευκαιρία να παρουσιάσουν το ερευνητικό τους έργο και να ενημερωθούν σχετικά με τις εξελίξεις στον ακαδημαϊκό ερευνητικό χώρο.

Οι υποχρεώσεις των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής είναι υψηλής ευθύνης, καθώς πλαισιώνουν και υποστηρίζουν την οργάνωση του συνεδρίου, σε συνεργασία με τον Επιστημονικό Υπεύθυνο και τη διοίκηση του Πανεπιστημίου. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Οργανωτικής Επιτροπής, θα έχεις τη δυνατότητα να γίνεις μέλος σε μία από τις παρακάτω ομάδες:

1. Sponsors Team:

Η ομάδα αυτή έχει ως κύριο στόχο την συγκέντρωση χορηγιών για την διεξαγωγή του Συνεδρίου. Με την συμμετοχή σας, θα σας δοθεί η δυνατότητα να έρθετε σε άμεση επικοινωνία με στελέχη της αγοράς για την εξασφάλιση χορηγιών, ενώ ταυτόχρονα θα εμπλουτίσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες.

2. Promotion Team:

Με τη συμμετοχή σας στην ομάδα αυτή, θα έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε το συνέδριο μέσω διάφορων δράσεων, επιλέγοντας το group αυτό που θα είναι υπεύθυνο είτε για τη διαχείριση των social media και την εύρεση χορηγών επικοινωνίας, είτε για την επεξεργασία του οπτικοακουστικού υλικού, είτε για τη διαχείριση και ενημέρωση του website.

3. Speakers Team:

Οι φοιτητές στην ομάδα αυτή θα έχουν άμεση εμπλοκή στη διαδικασία εύρεσης του θέματος του φετινού συνεδρίου και θα διασφαλίσουν το περιεχόμενό του, επικοινωνώντας με πιθανούς ομιλητές και εταιρίες για τη διεξαγωγή των workshops.

4. Logistics & IT Team:

Με την απασχόλησή σας στην ομάδα θα διασφαλίσετε τις υποδομές για την διεξαγωγή του συνεδρίου, όπως ο χώρος όπου θα πραγματοποιηθεί. Η ομάδα αυτή είναι υπεύθυνη και για την εύρεση προσφορών και αξιολόγηση αυτών, οικονομικά και τεχνικά, για τη γενικότερη κάλυψη των υλικοτεχνικών αναγκών του συνεδρίου. Αρμοδιότητα της ομάδας είναι επίσης και η τεχνική υποστήριξη του συνεδρίου και η αντιμετώπιση τεχνικών θεμάτων την ημέρα του συνεδρίου.

Σε περιμένουμε με ανυπομονησία στην ομάδα μας!

https://forms.gle/h3kiC4VspJUqzrABA

Προθεσμία υποβολής της φόρμας: Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021.