Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 19ου ΦΣΔΕΤ

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

για τους Φοιτητές του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας  (ΔΕΤ)

για την Οργανωτική Επιτροπή του 19ου Φοιτητικού Συνεδρίου ΔΕΤ

Είσαι φοιτητής του ΔΕΤ;

Έχεις διάθεση προσφοράς και συνεργασίας;

Θέλεις να αποκτήσεις εμπειρία στη διοργάνωση επιστημονικών συνεδρίων και να συνεργαστείς με ενθουσιώδη μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας μας;

Θέλεις να συμμετάσχεις σε ένα θεσμό που μετρά ήδη 18 χρόνια επιτυχημένης πορείας;

Τότε δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στην Οργανωτική Επιτροπή του 19ου Φοιτητικού Συνεδρίου Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, που θα πραγματοποιηθεί το 2023! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την αντίστοιχη φόρμα, πατώντας εδώ, ώστε να μπορέσουμε να σε γνωρίσουμε καλύτερα!

Σε περίπτωση, όμως, που δεν γνωρίζεις τι είναι το ΦΣΔΕΤ, είναι ένα ετήσιο επιστημονικό φοιτητικό συνέδριο, δηλαδή ένα συνέδριο που διοργανώνεται από φοιτητές και απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές, έχοντας όμως επιστημονικό χαρακτήρα. Ο θεσμός αποτελεί μία πανελλήνια συνάντηση ερευνητών, ακαδημαϊκών και φοιτητών όλων των βαθμίδων και έχει ως στόχο την ανάδειξη και την προώθηση της ακαδημαϊκής έρευνας, αλλά και την υποστήριξη των νέων Ελλήνων ερευνητών και φοιτητών στο χώρο της Διοίκησης και της Τεχνολογίας, ακολουθώντας πάντα τις τελευταίες τάσεις του πεδίου. Στο συνέδριό μας, δίνεται κάθε χρόνο σε φοιτητές όλων των βαθμίδων (από προπτυχιακούς έως διδακτορικούς) η ευκαιρία να παρουσιάσουν το ερευνητικό τους έργο και να ενημερωθούν σχετικά με τις εξελίξεις στον ακαδημαϊκό ερευνητικό χώρο.

Οι υποχρεώσεις των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής είναι υψηλής ευθύνης, καθώς πλαισιώνουν και υποστηρίζουν την οργάνωση του συνεδρίου, σε συνεργασία με τον Επιστημονικό Υπεύθυνο και τη διοίκηση του Πανεπιστημίου. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Οργανωτικής Επιτροπής, θα έχεις τη δυνατότητα να γίνεις μέλος σε μία από τις παρακάτω ομάδες:

1. Sponsors Team:

Η ομάδα αυτή έχει ως κύριο στόχο την συγκέντρωση χορηγιών για την διεξαγωγή του συνεδρίου. Με την συμμετοχή σας, θα σας δοθεί η δυνατότητα να έρθετε σε άμεση επικοινωνία με στελέχη της αγοράς για την εξασφάλιση χορηγιών, ενώ ταυτόχρονα θα εμπλουτίσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες.

2. Promotion Team:

Με τη συμμετοχή σας στην ομάδα αυτή, θα έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε το συνέδριο μέσω διαφόρων δράσεων, επιλέγοντας ένα από τα παρακάτω groups:

(α) Social Media: η συγκεκριμένη ομάδα είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση των social media και την εύρεση χορηγών επικοινωνίας.

(β) Audiovisuals: η συγκεκριμένη ομάδα είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία του οπτικοακουστικού υλικού. Μέσα από την συμμετοχή σου στην ομάδα των audiovisuals θα μάθεις πώς να δημιουργείς προωθητικό υλικό όπως posts, stories, banners κ.ά.

(γ) Website: η συγκεκριμένη ομάδα είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση και ενημέρωση του website. Τα μέλη αυτής της ομάδας θα μάθουν πώς να διαχειρίζονται μία ιστοσελίδα, ενώ παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να γράψουν άρθρα τα οποία θα δημοσιευθούν στο site του ΦΣΔΕΤ.

3. Speakers Team:

Οι φοιτητές στην ομάδα αυτή θα έχουν άμεση εμπλοκή στη διαδικασία εύρεσης του θέματος του φετινού συνεδρίου και θα διασφαλίσουν το περιεχόμενό του, επικοινωνώντας με πιθανούς ομιλητές και εταιρίες για τη διεξαγωγή των ομιλιών, των πάνελ και των workshops.

4. Logistics & IT Team:

Η ομάδα αυτή είναι υπεύθυνη για την εύρεση προσφορών και αξιολόγηση αυτών, οικονομικά και τεχνικά, για τη γενικότερη κάλυψη των υλικοτεχνικών αναγκών του συνεδρίου. Αρμοδιότητα της ομάδας είναι επίσης η τεχνική υποστήριξη και η αντιμετώπιση τεχνικών θεμάτων την ημέρα του συνεδρίου.

Σε περιμένουμε με ανυπομονησία στην ομάδα μας!

https://forms.gle/4kDE7CyrcGEAppn19

* Προθεσμία Υποβολής: Κυριακή 23/10/22