Συμμετοχή στην εκδήλωση "Microsoft Envision Greece"

Στην εκδήλωση "Microsoft Envision Greece", την οποία διοργάνωσε η Microsoft  την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022, συμμετείχαν επιλεγμένοι, βάσει λόγω τεχνολογικών επιδόσεων, μεταπτυχιακοί (από τα ΜΠΣ Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, ΜΠΣ Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, ΜΠΣ Επιχειρηματικής Αναλυτικής) και προπτυχιακοί φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος ΔΕΤ.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η δημιουργία διαλόγου έτσι ώστε σημαντικοί εκπρόσωποι φορέων λήψεως αποφάσεων και εκπρόσωποι της νέας γενιάς των Ελλήνων με εποικοδομητικό τρόπο να επικοινωνήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για την τεχνολογία και την ψηφιακή οικονομία.

Κύριες θεματικές ενότητες της εκδήλωσης ήταν ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός, η Κυβερνοασφάλεια και η Αειφορία.

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες, συνοδευόμενοι/ες από την Υποψήφια Διδάκτορα Αγγελική Κωστάκη (εισηγήτρια των τεχνολογικών εργαστηρίων) είχαν την ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήσεις στην ενότητα του Ψηφιακού Μετασχηματισμού «Τhe day after tomorrow», με κεντρικό ομιλητή τον Κυριάκο Πιερρακάκη, Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, και να συμμετάσχουν σε οργανωμένες συζητήσεις.

Η εκδήλωση μαγνητοσκοπήθηκε, μεταδόθηκε και σχολιάστηκε σε ειδική διοργάνωση την Τετάρτη  29 Ιουνίου 2022 (streaming/broadcasting).

Συγχαρητήρια στους φοιτητές και τις φοιτήτριες μας!