Φοιτητική πρωτοβουλία γύρω από το ΑΙ

UniAI: η πρώτη φοιτητική πρωτοβουλία γύρω από το ΑΙ !

Εάν έχεις πάθος για τον κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης, η νέα φοιτητική πρωτοβουλία UniAI είναι μια εξαιρετική  ευκαιρία για να ανακαλύψεις τις προκλήσεις και ευκαιρίες γύρω από αυτήνστο πλαίσιο μιας ομάδας που παθιάζεται με την καινοτομία και την δημιουργικότητα.

Στόχος της UniAI είναι να συνδέσει φοιτητές από όλα τα πεδία υπό το πρίσμα της καινοτομίας και της εκπαίδευσης γύρω από το AI. Μας ενδιαφέρει να συγκεντρώσουμε κινητοποιημένους φοιτητές που μοιράζονται μαζί μας κοινή όρεξη και πάθος για τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις εφαρμογές τους!

Το ΑΙ αλλάζει γρήγορα τον κόσμο στον οποίο ζούμε, και η UniAI είναι η πύλη σου για να γίνεις μέρος αυτού του μετασχηματιστικού ταξιδιού. Είτε αναζητάς να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, να δημιουργήσεις συναρπαστικά πρότζεκτ γύρω από το ΑΙ, είτε απλά να συναντήσεις φοιτητές με παρόμοιο πάθος για την τεχνητή νοημοσύνη, η UniAI έχει κάτι να προσφέρει σε όλους.

Οι αιτήσεις μας θα είναι ανοιχτές μέχρι και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, και εάν ενδιαφέρεσαι να γίνεις μέλος της ομάδας μας, υπόβαλλε την δική σου μέσω της ιστοσελίδας μας! Η UniAI λειτουργεί σε εξαμηνιαία βάση, οπότε εάν δεν προλαβαίνεις ή δεν είσαι σίγουρ@, θα σε περιμένουμε στο επόμενο εξάμηνο!

Συνδέσου με τη UniAI μέσω των social media για να μείνεις ενήμερ@ για όλες τις δράσεις μας,και να γίνεις κι εσύ μέλος μιας κοινότητας με πάθος για την τεχνητή νοημοσύνη!
 

Περισσότερα:

Ιστοσελίδα: https://uniai.gr/
Instagram: https://www.instagram.com/uniai.gr/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/uniai/

Είσαι έτοιμ@ να ξεκινήσεις αυτό το ταξίδι;

Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε,

Η ομάδα της UniAI