Business Game Πρωτοετών Φοιτητών

Σας καλούμε να συμμετέχετε την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 16:00-20:00 στο Επιχειρηματικό Παιχνίδι (Business Game) που θα διεξαχθεί για τους πρωτοετείς φοιτητές του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.

"Ποιες στρατηγικές θα ακολουθήσετε για να κερδίσετε μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά;

Πώς θα βελτιώσετε την επίδοση σας και τους οικονομικους δείκτες;

Πώς θα επηρεάσετε το δυναμικό περιβάλλον της αγοράς;" 

Στο Επιχειρηματικό Παιχνίδι (Business Game) θα έχετε την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε πολλές επιχειρηματικές προκλήσεις ενώ παράλληλα θα αναπτύξετε τις διοικητικές σας δεξιότητες. Πρόκειται, ουσιαστικά, για ένα σύγχρονο, αλληλεπιδραστικό παιχνίδι προσομοίωσης στον υπολογιστή στο οποίο συμμετέχετε, χωρισμένοι σε ομάδες, ως ανταγωνιστικές επιχειρήσεις. Από τη θέση του μάνατζερ, θα έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε σημαντικές στρατηγικές αποφάσεις, βασιζόμενοι στα δεδομένα της αγοράς που σας δίνονται αλλά και στην κρίση σας. Σκοπός σας είναι μέσα από 4 περιόδους παιχνιδιού, να ξεπεράσετε την επίδοση των ανταγωνιστών και να γίνετε ο ηγέτης της αγοράς!

Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Business Game έως την Τρίτη 17/10 και ώρα 15:00 μέσω της φόρμας: https://forms.gle/oHeUc2buY3oogB4m9 

Το business game θα πραγματοποιηθεί εξ' αποστάσεως μέσα από την πλατφόρμα Microsoft Teams. Την Τετάρτη 18/10 οι φοιτητές θα λάβουν email με οδηγίες για τη σύνδεση στο Teams και το Business game.

email επικοινωνίας: mboura@aueb.gr, erifili@aueb.gr