Business Game: Πρόσκληση συμμετοχής για Πρωτοετείς Φοιτητές

Ενημερώνουμε τους πρωτοετείς φοιτητές του Τμήματος ΔΕΤ, ότι την Πέμπτη 29/09/2022 και ώρα 13:00-16:00, καθώς και την Παρασκευή 30/09/2022 και ώρα 13:00-16:00 θα διεξαχθεί online παιχνίδι προσομοίωσης αγορών (Business Game).

Το Business Game αποτελεί ένα αλληλεπιδραστικό online παιχνίδι προσομοίωσης μιας αγοράς στο οποίο οι φοιτητές, χωρισμένοι σε ομάδες αναλαμβάνουν τη διαχείριση ανταγωνιστικών επιχειρήσεων. Σκοπός του συγκεκριμένου επιχειρηματικού παιχνιδιού είναι η εκπαίδευση και η ανάπτυξη δεξιοτήτων των φοιτητών στη διοίκηση εικονικής επιχείρησης, μέσω της προσομοίωσης των συνθηκών λειτουργίας της αγοράς και των επιλογών των παικτών. Kάθε παίκτης στο πλαίσιο ομάδας καλείται να λάβει σημαντικές επιχειρηματικές αποφάσεις βασιζόμενος στα δεδομένα αγοράς που του δίνονται αλλά και στην κρίση του, και να δει πώς αυτές οι αποφάσεις μεταφράζονται σε αντίστοιχα οικονομικά μεγέθη, όπως ακριβώς συμβαίνει στον πραγματικό κόσμο των επιχειρήσεων.

Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Business Game έως την Τρίτη 27/09 και ώρα 13:00 μέσω της φόρμας: https://forms.gle/qTz7joT6PtugjdbY9

Το business game θα πραγματοποιηθεί εξ' αποστάσεως μέσα από την πλατφόρμα Microsoft Teams. Την Τετάρτη 28/09 οι φοιτητές θα λάβουν email με οδηγίες για την σύνδεση στο Teams και το Business game.

email επικοινωνίας: msofikitis@aueb.gr