TechBiz 2023 @ThinkBiz

Το ThinkBiz, ο πρώτος φοιτητικός οργανισμός επιχειρηματικότητας συστήνεται ξανά στον κόσμο της τεχνολογίας, δημιουργώντας το TechBiz Event.

Το TechBiz θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος.

Το event απευθύνεται σε φοιτητές και πρόσφατους αποφοίτους που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον τομέα της πληροφορικής. Στόχος του TechBiz, είναι οι συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τις τελευταίες τάσεις στον τομέα της τεχνολογίας και να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις και επαγγελματίες του κλάδου.

Πρόκειται για ένα hands-on event, με βασικό χαρακτηριστικό τα διαδραστικά workshops, κατά τα οποία ο συμμετέχοντας θα γνωρίσει βέλτιστες πρακτικές, σύγχρονα εργαλεία και τον τρόπο σκέψης που υιοθετείται από κάθε επιχείρηση για την ανάπτυξη production code. Παράλληλα, μέσα από booths, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν επαγγελματίες του κλάδου, και να πραγματοποιήσουν μία "1-1" συζήτηση μαζί τους.

Κατά τη διάρκεια του TechBiz θα διεξαχθούν επίσης ομιλίες, με στόχο να εμβαθύνουμε σε θέματα γύρω από τον τεχνολογικό κόσμο και τις σύγχρονες τάσεις του, όπως AI, Cyber Security και τις σύγχρονες προκλήσεις για τους νέους αναφορικά με το tech recruiting. Ακόμη, θα υπάρξει ένα πάνελ, το οποίο πρόκειται να στελεχωθεί από Έλληνες start-uppers, ώστε να δοθεί και μία ακόμη εξαιρετικά σημαντική όψη της επιχειρηματικότητας.

Οι αιτήσεις για το TechBiz θα είναι ανοιχτές έως και 13/10.

Το link για να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής είναι: https://forms.gle/sg6f7nT6Frmy2G1H8