Ορκωμοσία Πτυχιούχων

Η ορκωμοσία των πτυχιούχων του Τμήματος που έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους μέχρι και τον Σεπτέμβριο 2013, θα γίνει τη Δευτέρα 7 Απριλίου 2014 και ώρα 13:00μμ στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου.

Last updated: 19/02/2014

Η ορκωμοσία των πτυχιούχων του τμήματος ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ που έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους μέχρι και τον Σεπτέμβριο 2013 και έχουν υποβάλλει αίτηση ορκωμοσίας έως τις 31/1/14, θα γίνει στις 7 Απριλίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00μμ στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου.

Πριν την Ορκωμοσία οι φοιτητές που θέλουν να ορκιστούν υποχρεούνται :

  • Να ενημερώσουν τηλεφωνικά τη Γραμματεία για την παρουσία τους.
  • Να προσέλθουν για να υπογράψουν την καθομολόγησή τους (από 26 Φεβρουαρίου), τις ημέρες και ώρες εξυπηρέτησης κοινού (Δευτέρα, Τετάρτη 12:00μμ-14:00μμ & Παρασκευή 11:00πμ-13:00μμ), αλλιώς η ορκωμοσία θα θεωρηθεί σαν να μην έχει γίνει.

Σημείωση: Την ημέρα που θα υπογράψουν θα πρέπει να τακτοποιήσουν όλες τις εκκρεμότητες (όπως παράδοση φοιτητικής ταυτότητας, δελτίου φοιτητικού εισιτηρίου και βιβλιαρίου ασθενείας, βεβαίωση της Βιβλιοθήκης ότι δεν χρωστούν βιβλία, παράβολα κλπ).

Την ημέρα της Ορκωμοσίας οι φοιτητές που θα ορκιστούν υποχρεούνται:

  • Να παρουσιαστούν στην Γραμματεία για τυχόν εκκρεμότητες.
  • Να προσέλθουν στον εξώστη της Αίθουσας Τελετών 45 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της ορκωμοσίας.
  • Να φέρουν μαζί τους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ την αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια οδήγησης, την οποία παραδίδουν προκειμένου να παραλάβουν την τήβεννο και την κορδέλα με το έμβλημα του Ερμή (η επιστροφή της ταυτότητας γίνεται με την παράδοσή της τηβέννου και την κορδέλας με το έμβλημα του Ερμή).