Πρόγραμμα Leadership από το CEO Clubs Greece

Πρόγραμμα Leadership από το CEO Clubs Greece
αποκλειστικά για τους τελειόφοιτους φοιτητές
του Τμήματος ΔΕΤ του ΟΠΑ

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο σύνδεσμο: https://forms.gle/TKLZiY5ApYe4MEav6

Είσαι τελειόφοιτος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και επιθυμείς να μάθεις πώς να συνδυάζεις τη θεωρία με την πράξη σε θέματα Ηγεσίας, ώστε να επιτύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους; Θες να έρθεις σε απευθείας επαφή με κορυφαίους CEOs της Ελλάδας βελτιώνοντας, μέσα από τη γνώση και τις πληροφορίες που θα μοιραστούν μαζί σου, τη στρατηγική σου για ανεύρεση εργασίας; Θες να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό, κερδίζοντας σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα;

Σε προσκαλούμε να συμμετάσχεις στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα βιωματικής μάθησης, “The Emerging Leader Bootcamp”, το οποίο ανέπτυξε το School of Leadership Practice του CEO Clubs Greece, σε συνεργασία με το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και προσφέρεται δωρεάν για 20 τελειόφοιτους του Τμήματος μας.

Πιο αναλυτικά

To Πρόγραμμα:

Τίτλος: The Emerging Leader Bootcamp

Ημερομηνίες Υλοποίησης: 30-31 Μαρτίου 2024

Χώρος: CEO Clubs Greece, ClubHouse, Μαρίνα Φλοίσβου

Οι Θεματικές:                

  1. Leading Personal Growth - Leading Yourself: Γεωργία Καρτσάνη, Ιδρύτρια του CEO Clubs Greece, Your Directors Club και SARGIA Partners
  2. Developing an impactful Personal Brand: Γκέρτη Φίλη, Partner, Leadership Coach, SARGIA Partners
  3. Planning a successful career path: Πέγκυ Βελλιώτου, Partner, Executive Search & Selection, KPMG Ελλάδος

Η Δομή του Προγράμματος:

Η δομή του προγράμματος στηρίζεται στο coaching και τη βιωματική μάθηση, και όχι σε μονόπλευρες παρουσιάσεις από τους εκπαιδευτές.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  1. Βιωματικές δραστηριότητες και role playing που βοηθούν τους συμμετέχοντες στην ανάλυση και κατανόηση μίας θεματικής μέσα από απτά πρακτικά παραδείγματα.
  2. Αναστοχασμό και διάλογο: Οι δραστηριότητες του προγράμματος αναλύονται συστηματικά ώστε οι συμμετέχοντες να κατανοήσουν καλύτερα τις πρακτικές προεκτάσεις και πώς αυτές μπορούν να τους βοηθήσουν πιο αποτελεσματικά στην καριέρα τους.
  3. Συζητήσεις με τους εκπαιδευτές και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες σε μικρές ή μεγαλύτερες ομάδες.
  4. Ανάπτυξη σχεδίου δράσης για την πρακτική εφαρμογή των θεματικών στην επαγγελματική τους ζωή.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Τελειόφοιτους του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΟΠΑ

Η Διαδικασία Συμμετοχής:

  1. Συμπλήρωση της σχετικής φόρμας εδώ έως τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024.
  2. Πρώτο στάδιο αξιολόγησης, βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων, μετά την υποβολή της φόρμας συμμετοχής, από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (βάσει των κριτηρίων συμμετοχής) και επιλογή προκριμένων για το 2ο στάδιο.
  3. Δεύτερο στάδιο αξιολόγησης, μέσω μίας προσεκτικά δομημένης διαδικασίας συνεντεύξεων, από CEOs - μέλη του CEO Clubs Greece και επιλογή 20 φοιτητών.

Τα Οφέλη:

Μέσα από το πρόγραμμα αυτό, οι συμμετέχοντες μεταξύ των άλλων:

  • Θα αναπτύξουν τις ηγετικές τους ικανότητες μέσα από γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με την ηγεσία από κορυφαίους ηγέτες της αγοράς.
  • Θα διαμορφώσουν, με τη βοήθεια και καθοδήγηση ειδικών, ένα αποτελεσματικό σχέδιο δράσης για την επαγγελματική τους ανάπτυξη και την καριέρα τους.
  • Θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από το School of Leadership Practice of CEO Clubs Greece.
  • Θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν από συνέντευξη με εξέχοντες CEOs στην Ελλάδα, ακονίζοντας ικανότητες που θα τους βοηθήσουν και σε μελλοντικές συνεντεύξεις.
  • Θα αποκτήσουν πρόσβαση σε αποκλειστικές ευκαιρίες που μπορούν να τους βοηθήσουν να προωθήσουν τους επαγγελματικούς τους στόχους:
    • Θα εισαχθούν, εφόσον το επιθυμούν, στις λίστες υποψηφίων για θέσεις στις 150+ εταιρείες -μέλη του CEO Clubs Greece.
    • Θα αναπτύξουν το  επαγγελματικό δίκτυο τους, μέσω του CEO Clubs Greece και των μελών του, όσο και των ομόλογών τους.
    • Θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν σε ένα μοναδικό πρόγραμμα CEO shadowing. 

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο σύνδεσμο: https://forms.gle/TKLZiY5ApYe4MEav6

Για ενδεχόμενες απορίες και διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κυρία Κρίστυ Διακάτου, Engagement Manager, CEO Clubs Greece, στο email: k.diakatou@ceoclubsgreece.com

Σχετικά με το CEO Clubs: Το CEO Clubs Greece ιδρύθηκε το 2009 ως παράρτημα του CEO Clubs Int’l, ενός από τα μεγαλύτερα business clubs παγκοσμίως. Mετά από 14 χρόνια δράσης, το CEO Clubs Greece αναγνωρίζεται πλέον ως το πιο προοδευτικό Club επιτυχημένων CEOs και επιχειρηματιών στη χώρα μας – μια δυνατή φωνή για την ηγεσία της νέας εποχής. Σκοπός του CEO Clubs Greece είναι να προάγει τη ζωή των μελών του, ενισχύοντας τη γνώση, την ουσιαστική δικτύωση, την εξωστρέφεια και να τους εμπνεύσει να επανεξετάσουν, να αναθεωρήσουν και να συν δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον τόσο για τις ομάδες τους και τους οργανισμούς τους, όσο και για το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας. Σήμερα απαριθμεί πλέον των 150 μελών, με το σύνολο του τζίρου των εταιρειών που εκπροσωπούν να ξεπερνά το 4,5 % του ΑΕΠ της χώρας. Το CEO Clubs Greece συμμετέχει επίσης στο Οικουμενικό Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών (UN Global Compact) και δεσμεύεται από τις οικουμενικές αρχές του για την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα.