Πρόσκληση συμμετοχής στην UniAI

Αγαπητοί φοιτητές,

Σας παρουσιάζουμε με χαρά την πρωτοβουλία μας γύρω από την τεχνητή νοημοσύνη, την UniAI. Αν αναζητάτε μια ευκαιρία να εξερευνήσετε τον κόσμο της Τεχνητής Νοημοσύνης, είμαστε εδώ για εσάς, καθώς, στόχος μας είναι να συνδέσουμε φοιτητές από όλα τα πεδία με κοινό ενδιαφέρον για την καινοτομία στην εκπαίδευση στον τομέα της ΤΝ. Το ομαδικό πνεύμα, η όρεξη και το πάθος για τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις εφαρμογές της, είναι τα κυριότερα στοιχεία που αναζητάμε. Το ΑΙ και οι εφαρμογές τους μας αφορούν όλους!

Είτε θέλεις να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, να δημιουργήσεις συναρπαστικά πρότζεκτ, όπως το να γίνεις μέρος του μεγαλύτερου διαγωνισμού με χρήση εργαλείων AI στην Ελλάδα, είτε απλά να συναντήσεις φοιτητές με παρόμοιο πάθος για την τεχνητή νοημοσύνη με εσένα, η UniAI έχει κάτι να προσφέρει σε όλους! Events σχετικά με το AI, ευκαιρίες για συνεντεύξεις με καταξιωμένα πρόσωπα και σίγουρα ένα ισχυρό δίκτυο στο οικοσύστημα της εκπαίδευσης και της καινοτομίας.

Είμαστε ανοιχτοί για νέες ιδέες με στόχο την διάδοση της ΤΝ στην ελληνική φοιτητική κοινότητα!

Το ΑΙ αλλάζει τον κόσμο, και η UniAI είναι η πύλη σου για να γίνεις μέρος αυτού του ταξιδιού. Μέσω της ενεργού συμμετοχής της ομάδας μας σε πολλά και διαφορετικά τεχνολογικά events, καθώς και με τη διοργάνωση των δικών μας AI Open Seminars ή Workshops, όπου αναδεικνύουμε τη σχέση της τεχνητής νοημοσύνης με διάφορους τομείς, θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες, αλλά και να συμβάλεις στην εδραίωση μιας κουλτούρας τεχνητής νοημοσύνης στην Ελλάδα.

Οι αιτήσεις για νέα μέλη θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και τις 24 Ιανουαρίου. Αν θέλεις και εσύ να γίνεις μέρος αυτής τη πρωτοβουλίας, υποβάλε την αίτησή σου μέσω αυτού του link.

Περισσότερες πληροφορίες:

Website: https://uniai.gr/
Instagram: https://www.instagram.com/uniai.gr/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/uniai/

Είσαι έτοιμ@ να ξεκινήσεις αυτό το ταξίδι; Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε!

Η ομάδα της UniAI.